Englanti kipu: syyt ja korjaus

raskaus yleensä yksi tärkeimmistä syistä miksi naiset kärsivät kipu Englanti, mutta on muitakin syitä tähän kipua esiintyy Ella Tänään kertoa Mahdollisia syitä nivuskipu ja korjaustoimenpiteitä torjua. Tärkeintä on alkuperän määrittämiseksi, kipu voimakkuus voi vaihdella ja näyttää lievä tai jatkuvasti, voi tulla erittäin ärsyttävää kipua ja jopa käytöstä. Hieman pistos kulloinkin voi tarkoittaa mitään, mutta jos toistuva, erityisesti yhä kipua, tulee neuvotella lääkärin.

Syitä kipu Englanti

 • raskausTämä kipu on yleinen raskauden, erityisesti vuoden viimeisellä raskausviikolla. Tässä on tulos lisääntynyt paino ja tilavuus mahalaukun. Paino vatsa voi tensing lihaksia aiheuttaa kipua Englanti.
 • nivelrikko: Sairauksien nivelten, erityisesti lonkka kuuluu Mahdollisia syitä kipu nivusissa. Nivelrikko on krooninen rappeuttava sairaus, jolle heikkeneminen nivelruston.
 • tendinitis: Tällä krooninen tulehdus hip voi aiheuttaa murtuman vaikuttaa nivusten alueella aiheuttaen tulehduksellinen tendinitis.
 • Adductor lihas ylikuormitus: Kipu voi myös olla oire nivus vammoja tunnettu siitä, adductor lihaksen ylikuormitus, esimerkiksi tehtyään ylimääräistä vaivaa tai reipas kävely pitkään. Paras hoito, lepo.
 • virtsarakon tulehdus: Kystiitti on yksi yleisimpiä sairauksia naisten ja myös eniten harmittaa. Se voi aiheuttaa kovaa kipua Englanti. Näillä yksinkertaisia ​​tapoja voit estää virtsatieinfektio.

Oireet lähteen mukaan kivun

 • Pala häpyluun alueella ja kipua ja turvotusta. tämä on oire nivustyrä, Se on eräänlainen harvinaisia ​​sairauksia naisilla, mutta tietää, miten tunnistaa sen.
 • Kipu vasemmalla nivusiinTämän tyyppistä kipua voi vastata infektio lantion alueella.
 • nivus: Se voi olla merkki munuaiskivet, jos ne tapahtuvat äkillisesti ja kestävät muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, voit vastata munuaiskoliikki.
 • Akuutti kipu liittyy huimausta ja kuume: Ovat tämän tyyppistä kipua voidaan hoitaa ektooppinen raskaus
 • vatsa kipua ja epämukavuutta: Tämä kipu voi tulla liittyy pyörtyminen ja kuumetta ja se vastaa munasarjojen monirakkulatauti.

kotiin korjaustoimenpiteitä lievittää kipua Englanti

 1. Aloe vera: Juo lasi aloe mehua ennen jokaista ateriaa estää vatsakatarri tai se on hyvä estää tyrät.
 2. Col ja savi: Tällä hauteet kaali ja savi joka lievittää kipua huomattavasti.
 3. Fu Xiang kasviTämä kasvi on rauhoittava vaikutus kohdella nivustyrä.
 4. kehäkukka teetä: On hyödyllistä tulehduksen ja tulehtuneiden kudosten.
 5. laakeriTämä auttaa estämään suoliston kouristukset ja apuvälineitä mädätyslaitos estämiseksi suositellaan tyrät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 23


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة