Kipu vasemmalla puolella: Syyt ja erot sydämellä

kipu vasemmalla puolella On riesa, joka aiheuttaa huolta, koska meillä on tapana ajatella, että voisi olla sydänkohtaus. Mitkä ovat syyt puhkeamista tämän tuskan ja mitä erot sydän?

Yritämme vastata näihin kysymyksiin niin, että ennen samanlaisen kipua, ahdistusta ei tiedä, mitä tapahtuu ei ole vielä ongelma. On loogista, että ennen rintakipu, meillä on tapana suhteuttaa sen välittömästi mahdollisen sydänkohtaus tai sydänvaivoja. Juuri kun kipu esiintyy rinnassa, etenkin vasemmalla puolella, ensimmäinen kysymys on, onko meillä kärsivät sydänkohtaus. Edessä niin jakson pitäisi nähdä lääkärin sulkea onko se on sydänsairaus. Mutta jos ei riipu sydämeen, mitä se voi olla tai mitä syitä rintakipu?

Kaiken yleisin sydänkohtauksen oireet tulevat vähitellen, joilla on kipua vasemmassa rinnassa että leviää käsivarsi. Sen lisäksi, että hengitysvaikeudet, Ne voivat myös näkyä pahoinvointi ja oksentelu. Oireiden ilmetessä -On syytä korostaa, että joissakin tapauksissa, sydämen vajaatoiminta on silenciosa- pitäisi mennä kiireellisesti lääkäri estää komplikaatioita, kuten korjaamatonta vahinkoa sydänkudosfibroosin ja suuri riski kuoleman. Siinä tapauksessa sydänlihaksen Toimi nopeasti voi säästää sydänlihakseen kärsimystä korjaamatonta vahinkoa.

Kylkikipu: syyt

Syitä kylkikipu voi olla erilainen, ja ei aina liity sydämeen. rintakipu voi siirtyä mihin tahansa alueelle, sekä vasen ja oikea, jopa koettu kipu alueella vatsa. Lisäksi sydämen, ennen rintakipu, voi olla muita vaikuttaa elimet, kuten keuhkot, lihakset, ruokatorven, hermoja ja jänteitä. Mitä keuhkot, Rintakipu voi olla merkki keuhkoveritulppa, alkaen keuhkopussintulehdus (Vaikea tulehdus ympäröivän kalvon nämä elimet ja aiheuttaa rintakipua liikunnan aikana, syvä hengitys tai yskä) ilmarinta tai keuhkokuume. Ihmiset kärsivät kipu keskellä rinnassa (joskus kutsutaan kylkiluiden kipu) valittavat usein, että tämä kipu lisääntyy hengitys- tai yskä. Lisäksi keuhkoihin voi myös vaikuttaa ns kostokondriitti, paikallista tulehdusta risteyksessä kylkiluut ja rintaluu ja että joissakin tapauksissa voi aiheuttaa ihottumaa, rintakipu, selkäkipu, jännetulehdus ja lihakset, paniikkikohtaukset ja nopeaa hengitystä.

Muuta laitosta, jossa kipu voi syntyä myös sekä vasemmalle ja oikealle, koska se voidaan sekoittaa sydänkohtaus tai sepelvaltimoiden sairaudet on vatsa. Se voidaan sekoittaa sekä sijainnin että sen kesto muutamasta minuutista muutamaan tuntiin ovat tavallisia näkyvän aterian jälkeen tai nukkumaan mennessä. häiriöt ne voivat myös aiheuttaa vatsakipua ovat gastroesofageaalinen refluksi, mahakatarri, munuaiskivet, kouristukset tai supistumista ruokatorveen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 19