Mielialan vaihtelut naisilla: mitä pitäisi olla?

Euforia ja optimismia, apatia. Vuonna iloinen hetki ja toisaalta, ärtyisä ja kieroja. Vietätkö mielentila toinen ilman syytä? mielialan vaihtelut naisilla Ne voivat paljastaa terveysongelmia. Minkä pitäisi olla? Mitä olet niin tiedät milloin huolehtia.

Meillä on taipumus syyttää mielialan vaihtelut tai mielialan vaihtelut korostaa jännitys kertynyt, väsymys ja jopa hormonit (Premenstruaalisyndrooma). Mutta vastaus ei ole aina niin yksinkertaista. Siirtyminen euforia, iloa ja optimismia kärsimättömyyden ja ärtyneisyys voivat johtua terveysongelma. Kuka on vastuussa? Me paljastaa millaisia vaivoja tai sairaus voi aiheuttaa myös tunnetila on todellinen vuoristorata.

Mielialan vaihtelut: syyt

Jos viime aikoina huomaat, että mielentilaan vaimenee joskus ilman näkyvää syytä, on aika kuulla lääkäri, koska siellä on aina syy, ja se voi olla terveysongelma.

  1. unihäiriöt: Mukaan potilastietoja on arvioitu, että yksi kolmesta espanjalaisilla on nukkumisvaikeuksia hyvin. Ja juuri unen puute on yksi tärkeimmistä syistä emotionaalinen epävakaus. Lääkärit ja asiantuntijat eivät epäile, että on olemassa suhde unihäiriöitä, masennusta ja ahdistusta.
  2. kilpirauhasongelmia: Kilpirauhasen, joka sijaitsee juuressa kaulan, on keskeinen rooli kehossamme. Se on umpirauhanen välityksellä hormonin eritys on vastuussa muun muassa säännellä aineenvaihduntaa ja ruumiinlämmön edistää rinnastaminen ravinteita toiminnan varmistamiseksi hermostoon ja luomiseen kudosta. Kun se hidastaa tai nopeudet voivat esiintyä mielialan heilahteluja. Kilpirauhasen vajaatoiminta, asiantuntijoiden mukaan tuottaa surua. Kilpirauhasen liikatoiminta puolestaan ​​hermostuneesti.
  3. hormonaalinen epätasapaino: Parempi tunnetaan kuukautisia edeltävä oireyhtymä. Se tapahtuu yleensä viikossa ja kymmenen päivää ennen sääntö, muun oireita (päänsärky, nesteen kertyminen, keskittymiskyvyn puutetta), mielialan vaihtelut ovat mukana. Lisääntynyt ärtyneisyys, väsymys ja ahdistus, jotka täytyy tehdä paljon estrogeenia.
  4. Sivuvaikutukset huumeidenTietyt lääkkeet, kuten steroideja tai unilääkkeitä voi aiheuttaa mielialan vaihtelut. Sen vaikutukset ovat yleensä huomata muutaman viikon aloitat niitä.
  5. Masennus tai kaksisuuntainen mielialahäiriöYleensä se on yleisempää kuin kaksisuuntainen mielialahäiriö lastiluetteloita 15- 25 ja jatkuu koko elämän. Se on tunnettu siitä, jaksot masennus ja euforia, esiintyvät molemmissa tiloissa äärimmäisillä tavoilla. Vuonna vaiheessa euforia oireita kuten juurikaan tarvetta nukkua puute itsehillinnän (ylilyöntejä ruokaa, juomaa ...), ylivilkkautta. Syvennykseen vaiheessa surua, keskittymisvaikeudet, painonlasku ja ruokahaluttomuus, väsymys, apatia, esiintyy muita oireita.

Mielialanvaihtelut: Mitä tehdä?

Kun syy unettomia emotionaalinen ylä-ja alamäkiä on korjattava:

  1. Jos meidän ongelmamme on unelma tulee asettaa aikatauluja ja vastaamaan niihin. Asiantuntijat neuvovat mennä nukkumaan aikaisin ja herätä aikaisin. Niistä kotiin korjaustoimenpiteitä parantaa unen voi hakea muutama pisara laventeli eteerinen öljy tyynyn tai silitys levyt, kasvi, joka auttaa nukkumaan. Lasillinen lämmintä maitoa auttaa myös, infuusiona Valerian, kalkkia tai sitruunamelissaa.
  2. Jos kilpirauhasen ongelma on yksinkertainen verikoe vahvistaa. Se tapahtuu synteettisten hormonien tabletteina, täydennyksenä tai korvikkeena, jota keho tuottaa luontaisesti. Kilpirauhasen toimivan hyvin, tarvitset jodi. Edellytetty päiväkohtainen määrä on 150 mg sata (200-300 raskaana oleville naisille ja imettäville). Lisää vinkkejä: jodia ruokavalioon.
  3. Ehkäisemiseksi ja alamäkiä PMS, se on parasta noudattaa terveellistä ruokavaliota (vihannekset, hedelmät), runsaasti omega happoja. Sen on kohtalaista kulutusta puhdistetut hiilihydraatit, sokeri ja suola. On myös suositeltavaa harjoitella liikunta vapauttamaan stressiä, joukossa muita etuja.
  4. Jos ylä-ja alamäkiä ovat sivuvaikutus lääkkeiden, kysy lääkäriltäsi vaihtaa hoitosi. Ja mikä tärkeintä, ei koskaan lääkitä itseään.
  5. Siinä tapauksessa, että mielialan muutoksia vastata kaksisuuntainen mielialahäiriö, pitäisi olla asiantuntija, joka todistaa diagnoosi ja sieltä, vahvistaa sopivin lääkehoitoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 13 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer