Tongue sairaudet: Mitkä ovat kaikkein vaarallisimpia?

kieli Se on tärkeä lihas kehossamme, jolla on keskeinen rooli puheen tai syömisen. Emme ole aina kiinnittää asianmukaista huomiota terveys kieli, virhe, joka on korjattava, koska kieli, ja erityisesti muuttaa sen vaaleanpunainen ulkonäkö, voi olla merkki siitä, että jokin on vialla brändimme organismi.

eniten sairaudet kieli yleensä esiintyy oireita, kuten kipu, turvotus, värimuutos (Tulee valkoisempi tai punainen, esimerkiksi) tai muutokset rakenne. Kielen pettää joitakin sairauksia, joita ei pidä aliarvioida, ja sitä tulee käsitellä. Katsotaanpa tarkemmin, mitkä ovat vaarallisia sairauksia kielen.

Edessämme on sieni-infektio, jota esiintyy suun ja ilmenevät ulkonäkö valkoiset täplät. Yksi yleisimpiä syitä tämän tartunnan on heikentynyt immuunijärjestelmä, ja näissä tapauksissa, jos riittävää hoitoa ei hyväksytä Candida voi levitä muualle elimistöön ja voi aiheuttaa esophagitis (Infektio ruokatorven), aivokalvontulehdus (Aivot), endocartitis (Heart) endoftalmiittia (Eyes) tai niveltulehdus (Nivelten).

glositis

Kielitulehdus yleensä liittyy värimuutoksia, polttava tunne ja turvotus. Se on tulehdussairaus joka voi johtua ärsytys kieli (esimerkiksi contaco mausteinen elintarvikkeet, alkoholia tai nuuskaa) bakteeri-infektioita, infektiot virus- tai palovammoja. Voit myös perinnöllinen syy.

tulirokko

punainen väri kieli ja ulkoasu kuume kaksi oireita, jotka pitäisi saada meidät välittömästi yhteyttä lääkäriin, koska emme voineet olla edessä escalartina häiriö, jota tulee hoitaa antibioottihoitoa. Se voi esiintyä lapsilla ja aikuisilla.

suusyövästä

kieli ja huulet Ne ovat kaksi yleisintä alueilla suusyöpä kehittyä. Yleisimpiä ovat okasolukarsinoomia, jonka erikoisuus on, että se voi levitä hyvin nopeasti. Nuuska ja alkoholinkäyttö lisää riskiä sairastua tähän syöpään. Edessä kipeä kielen tai muiden suun alueelle, haavauma tai verenvuoto, joka ei parane, ota yhteys lääkäriin niin pian kuin mahdollista.

Kawasakin oireyhtymä

Se on sairaus, joka vaikuttaa verisuonia ja voi aiheuttaa niin sanottua mansikka kielen. Se yleensä vaikuttaa alle viisi vuotta ja se voidaan liittää korkea kuume, käsien ja jalkojen ja punainen kieli. Olisi otettava yhteys lääkäriin niin pian kuin mahdollista.

Saatat myös olla kiinnostunut: säröillä kieli: Syyt ja kotiin korjaustoimenpiteitä ja kaiken haavaumat kielen: syitä ja ratkaisuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 49


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron