kohdunkaulan ectopia: Oireet ja syyt kohtuverenvuoto

tietää oireet ja syyt ectopia kohdunkaula tai kohdunkaulan ectopia kerro meille, että meillä on sellaisessa kunnossa, vaikka nimi voi synnyttää huolta, on yksinkertaisesti vahinko kohdunkaula. Ei ole yllättävää, alle lääketieteellinen termi ectopia sarjan sairaudet, joissakin tapauksissa ne voivat olla vaikeampia, koska mykiön siirtymä silmän, munuais- ectopia tai ectopia Cordis (tilavuus sydän kehityksen piiriin sikiön). Yleensä ectopy on määritelty, kun läsnä on kudoksen tai elimen kuin sen luonnollisesta sijainnistaan.

Ectopia kohdunkaula määrittelee vauriokohdan tällä alueella tai uloskäynti ulkopuolelle kudos kattavat endoservikaalisesta limakalvon. Se voi olla enemmän tai vähemmän merkityksellisiä koon ja aiheuttaa hankalia oireita tiettyjä -picor, kutina, lisääntynyt valkovuoto, muun muassa, mutta on korostettava, että on olemassa vakavia ja kielteisiä seurauksia sairaus. On syytä pitää mielessä, että kohdunkaulan paitsi vaihtelee nainen toiseen, mutta koko elämän sinun tulee kärsimään variaatiot ja muunnelmat, varsinkin vaiheittain raskaus -parto tai included- lisääntymisikää. Tietenkin, ennaltaehkäisy panostaa terveyteen, joten sinun ei pitäisi vain vahvistamatta vastaava gynekologiset arvostelua, vai ei kärsi ongelma näin, mutta tietää syyt.

ectopia kohdunkaulan, sairaus kohdunkaula, yleensä oireettomia ja vasta diagnosoitu jälkeen gynekologinen tutkimus. Loogisesti sekä koon ja sijainnin määrittää oireita, jotka liittyvät usein huonovointisuutta intiimi, kuten veren menetys aikana suhteita tai virtaus kasvaa välillä kuukautiskierron aikana. Tapauksissa, joissa tulehdusta ja verenvuotoa kaulan ectopia näyttää tarpeen soveltaa kohdunkaulan ectopia ja siten torjumaan oireita.

Vaikka siedettävä oireita, ota yhteys lääkäriin, koska vahinko Tämän tyyppinen voi edistää tulehdusta ja infektio useammin, mikä itsessään on riskitekijä syövän esiasteita. Rutiini gynekologinen tutkimus kerran vuodessa riittää, ja perussäännöt henkilökohtainen hygienia ovat paras tapa ehkäistä työkaluja.

Äärimmäisissä tapauksissa voi turvautua leikkaus, toimenpide, joka ei vaadi sairaalahoitoa (diatermia).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 45


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi