Niskakipu 10 luontaistuotteet torjumiseksi


  Niskakipu voi olla yhtä ärsyttävää kuin kovaa. Syinä voivat olla takana ovat muun muassa, kuuluu, huono asento, vammat, kontraktuuria, huimaus, henkistä stressiä ja ahdistusta. Jos pikku ikävyyksiä tullut jatkuva kipu, on suositeltavaa lääkäriin. että lievittää kipua, kerromme 10 Luontaistuotteet niskakipu.

  1. Cayennenpippuri niskakipu

  Koska se sisältää kapsaisiinia, cayennepippuri on tehokas kuin luonnollinen voide koska se kykenee rauhoittava vaikutus. Se auttaa vähentämään kipua niskaan ja on aiheuttama stressi. Sinun pitäisi käyttää sitä useita kertoja päivässä tuskallista alueella ja pian huomaa tuloksia.

  2. Harpagocito ja paju lievittää kohdunkaulan

  Harpagocito on voimakas analgeettinen ja anti-inflammatorinen käytetään yhteisiä ongelmia. Samaan aikaan paju on luonnollinen kipulääke. Yhdistetty, ja otetaan kapselia apua lievittää niskakipu, ei ole lääkettä ovat täysin vaarattomia, joten ne eivät vahingoita vatsaan.

  3. nokkosia Haude lievittää niskakipu

  Tämä kasvi johtuu tulehdusta vaikutukset joten se on erityisen suositellaan kohdunkaulan kivut. Valmistamiseksi haude, kaada ruokalusikallinen kuivattuja nokkosen lehtiä kuppiin kiehuvaa vettä, sen annettiin seistä muutaman minuutin ja rasituksille. Kostuttamalla kangas infuusio ja soveltaa tuskallista alueella. Huomaat paljon helpotusta ja parannusta niskakipu.

  4. Parantaminen syöminen sardiineja niskakipu

  Sen lisäksi, että hyvin ravitsevaa kala, calmarr auttaa päänsärkyä kohdunkaulan koska ne ovat runsaasti omega-3-rasvahappoja ja 6, kuten saksanpähkinät ja anjovista. Lisäksi ne tarjoavat kalsiumin ja fosforin, kaksi välttämättömiä mineraaleja luuston terveydelle. Jos siis on huimausta aiheuttama kohdunkaulan kipu sisällyttää omaan ruokavalioon sardiineja.

  5. Parantaa niskakipu pinjansiemeniä ja mantelit

  Pähkinöitä kuten pinjansiemeniä ja mantelit ovat kaikkein magnesium rikas joten ne ovat hyvin hyödyllistä lievittää niskakipu. Lisäksi nämä pähkinät sisältävät myös runsaasti E-vitamiinia, siis vähentää myrkyllisten vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat usein päänsärkyä jatkuvasti.

  6. Sesame putket

  Nämä siemenet voivat lisätä niitä jogurtti tai salaattia terveellisen aterian saat myös auttaa parantamaan niskakipu. Ne on runsaasti kalsiumia ja magnesiumia ja lievittää tuskallista alueella. Hyvä tapa ottaa ne voidaan kuluttaa leipää ja siemenviljaa, sen maku on hyvin rikas, joten se ei maksa sinulle tottuu.

  7. infuusio Hypericum niskakipu

  myös tunnetaan mäkikuisma, Se on tehokas hermostunut tyyppi epämukavuus (ahdistuneisuus, unettomuus) ja torjua lihaskipua ja kohdunkaulan. Valmistella infuusiota, sekoittamalla yksi teelusikallinen Hypericum kukkia kupillinen kiehuvaa vettä, sen annettiin seistä ja rasitusta. Se voidaan ottaa ripaus hunajaa myös rauhoittava. Jos pidät teetä sinun ei ole ongelma ottaa se, varmasti rakastat.

  8. infuusio lehmus torjumiseksi niskakipu

  kun niskakipu aiheuttavat stressiä tai ahdistusta, On parasta ottaa infuusiona kalkin rauhoittaa hermoja. Se antaa erittäin hyviä tuloksia tila kestää yön, koska se auttaa nukkumaan ja levätä paremmin, jos mukana tihkusadetta hunajaa voit lisätä rauhoittavien tehoa. On myös suositeltavaa ottaa sen jaksoja, jolloin huomaat huolissasi tai on lisääntynyttä työmäärää tai henkistä stressiä.

  9. verbena infuusio lievittää niskakipu

  se on tulehdusta vaikutukset lääkeviinejä joten kun infuusio tämä kasvi auttaa sinua tuntemaan paljon paremmin. niskakipu On vaikea hoitaa, koska Se on yksi eniten harmittaa ja se vaikuttaa meihin jokapäiväisessä elämässä, koska teemme joitakin toimintoja mahdotonta. Jos työskentelet toimistossa tai viettää monta tuntia tietokoneen suosittelemme kokeilemaan tätä infuusiona, huomaat parannusta.

  10. Valerian Infusion

  Lisäksi se auttaa lievittämään stressiä, tämä kasvi on antispasmodic ominaisuuksia, mikä auttaa estämään lihaskramppeja. On erittäin suositeltavaa aikoina emotionaalisen stressin ja jännityksen, sillä se mahdollistaa lihasjännityksen ja auttaa rentoutumaan. Joskus niskakipu on aiheuttanut Ylikuormitus johtuu hankalat työasennot.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  73 + = 75


  Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi