jatkuva hikka: Mikä se on?

jatkuva hikka: Mikä se on? Hikka, niin äkillinen ja tahattomat epämukavaksi, voi olla muutakin kuin vaiva matkustaja. Ja hikka, vaikka hän adjektiivi kuin merkityksetön oire koska yleensä lyhyt, se voi myös olla itsepintainen ja merkki siitä, että jotain on vialla kehossamme. Miksi?, Hikka tapahtuu, kun olisi kuultava lääkäri? Tässä muutamia kysymyksiä on syytä vastata osata toimia jakson hikka.

Hikka, kuten tapahtuu muita sairauksia, kuten yöllä kramppeja, mieto huimaus tai silmäluomen vapina, oireet usein pidetä tärkeänä, koska totuus ei tyypillisesti ole vakavaa, mutta joskus olisi kuultava. Ja yksi näistä otteeseen on kun hikka ilmestyy jatkuva tai jatkuvaa. Ennen kuin menen pidemmälle, sen pitäisi vastata kysymykseen. Mikä on hypo? Miksi se tapahtuu?

Hikka johtuu ärsytystä himmennin -The lihas erottamalla rintakehän päässä vatsan, yleensä johtuu laajeneminen vatsa syömällä tai juomalla liikaa liian nopeasti, ottamaan ruoka liian mausteinen tai mausteinen, tai äkillinen muutos lämpötila, sekä elintarvikkeiden ja kehon lämpötilaa itse. liiallinen kulutus alkoholijuomat ja juomat kaasumainen, ja tupakointi liikaa ja jopa jännitystä ja nauraa makeasti, voi johtaa episodi hikka. Puhumattakaan henkistä stressiä, joka asiantuntijat myös joukossa pitkä lista syitä, jotka voivat laukaista puhkeamista hikka. Kun kalvo sopimukset nopeasti sulkee äänihuulten ja meidän kurkun säteilee ominaisuus ääni hikka.

Kuten olemme huomanneet, hikka yleensä epämiellyttävä, mutta tilapäinen häiriö. Useimmissa tapauksissa se katoaa koska se tuli niin spontaani muutaman minuutin näkyvän. Se ei mene pois heti, välillä temppuja tai korjaustoimenpiteitä poistaa nopeasti niellä tl kuivaa valkoista kidesokeria. Muita yleisiä korjaustoimenpiteet ovat tilalla hengitystä, juo lasi kylmää vettä, puhaltaa ilmaa pussiin tai innostaa nopeasti (kuten silloin, kun ne antavat meille pelästyttää).

Hikka: Milloin huolestua?

Jos hikka eivät katoa ja kestää tunteja, jopa päiviä (krooninen hikka), se voi johtua tauti vakava, kuten vamman tai infektion hermosto; ärsytystä kalvon kasvaimeen tai tulehdus; aineenvaihduntahäiriöiden tai infektiot ja sijaitsee korva-, nenä-, rintakehän tai vatsan prosesseja. Näissä tapauksissa ota yhteys lääkäriin sen selvittämiseksi, mitä todellinen syy aiheuttaa hikka ja antamalla sopiva lääkehoito.

Kun hikka enää tulee pysyvää sattumanvaraisia ​​eikä voi olla vain oire patologian, mutta vaikuttaa merkittävästi elämänlaatu kärsijä, koska se voi aiheuttaa unihäiriöitä, laihtuminen, väsymys, levottomuus ja lisää ärtyvyys tai pahimmassa tilanteissa, eteis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer