Polvikipu: syyt, korjaustoimenpiteet ja hyödyllisiä harjoituksia [video]

polvikipu, yksi yleisimmistä, voi olla eri syyt. Itse asiassa, se voi tapahtua milloin tahansa ikä, lapsista aikuisiin. Mitkä ovat parhaat korjaustoimenpiteitä ja hyödyllisin harjoitukset lievittää polvikipu?

Vaikka -specifically ikä, ikääntyminen tai luukadon luista on riskitekijä polvikipu ei ole ainoa. Tämä sairaus, joka on yksi yleisimmistä, voi liittyä myös muihin sairaudet, riskien urheilua tai joidenkin trauma tai polvivamma. Näistä oireista, intensiteetti Kipu on erilainen, joten sinun täytyy diagnosoida tarkka syy takana polvikipu soveltaa oikeussuojakeinoja ja hoitojen asianmukainen tapauskohtaisesti. hoitomuodot, Farmakologinen ja kuntoutus, on tutkittu laajasti ja täydellistä toipumista liitoksen.

Toinen syy polven kipua, ja tulehdus ilmenee myös, on limapussitulehdus (Kutsutaan myös värikkäitä nimiä polven tai polven piika piika). Tässä tapauksessa tulehdus esiintyy Bursa, pieni pussi nestettä, joka vastaa vähentää kitkaa luut, lihakset ja jänteet. Limapussin tulehdus voi aiheuttaa erilaisia ​​vammoja, ja johtuu pääasiassa huonot työasennot, kuten polvillaan pysyä pitkään.

Toinen tyyppi polven turvotusta on tendiniitti, hyvin yleinen tila urheilijoiden keskuudessa (erityisesti urheilijoiden), ja näyttämä ylikuormittaa. Yleisimpiä oireita ovat turvotus polvikivuista, erityisesti alle polvilumpion. Tapauksessa polvikipu turvotusta syitä voi olla taustalla ongelmia, kuten niveltulehdus reumatoide - niveltulehdus, kihti, chondromalacia patellae (vamma, joka vaikuttaa rustoa ja joka näkyy varsinkin kun oleskelee pitkät jalat koukussa 90 astetta) tai ns Osgood-Schlatterin oireyhtymä.

Nivelreuma yleensä vaikuttaa nivelten ja samanaikaisesti molemmissa polvissa, jopa muuallakin ruumis. Tällöin Tavallisia oireita ovat kuumotus, kipu, turvotus, aamu jäykkyys ja aikaa kuluu, epämuotoisuus viallinen osa. Schlatterin tauti on tulehdus, joka vaikuttaa sääriluu ja esiintyy varsinkin nuoruus. Se voi aiheuttaa kipua ja turvotusta, oireet voivat pahentua liikuntaa. Paranna levolla. Se voi kestää useita viikkoja tai kuukausia, ja se voi olla taudin uusiutumisen riski.

Polvikipu: korjaustoimenpiteitä

Polvi kipu, etenkin kun on kyse liikunnan, reagoi hyvin kotiin korjaustoimenpiteitä. Vaikeissa tapauksissa tulee aina neuvotella lääkärin kanssa, jos haluat lievä kipu jatkuu enemmän kuin pitäisi tai uusiutuu usein. Niistä kotiin korjaustoimenpiteitä polvikipu tyynnyttää tunnetuin on soveltamalla jäätä ainakin neljä kertaa päivässä 15 minuuttia kunkin aika-, käyttämällä elastinen side vähentää kipua ja vakaat polvi. keskuudessa huumeita yhteisesti määrätty ei-steroidista tulehduslääkkeiden, kuten ibuprofeenin, ovat mukana, ja jos ei ole tarpeeksi lääkäri voi pistää steroidi vähentää kipua ja tulehdusta. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen käyttää polvituki.

Mitä fyysistä kuntoutusta, asiantuntijat huomauttavat, miten erityisiä harjoituksia Ne voivat olla erittäin tehokas. Erityisesti tutkimuksessa Indianan yliopistossa löysi tärkeää vahvistaa lantion lihaksia harjoituksia elastinen side ja oikea asento ja asianmukainen lämmetä ja venytellä ennen liikuntaa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Selkäkipu: Nälkäisten dolory luunmurtumat: oireet, tyypit ja hoidot.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة