Kurkkukipu: paras luontaistuotteet

yskä Se on yksi tärkeimmistä syistä kurkkukipu, ehto erityisen suuri kylminä kuukausina. Mitkä ovat Paras Luontaistuotteet torjua nalkuttava kurkkukipu? Meillä on joitakin ratkaisuja, jotka voivat olla erittäin tehokas.

Ei vain vähäinen tyypillisiä syksyllä ja talvikuukausina lämpötilat suosivat kurkkukipu, mutta voi myös olla muita vaivoja tai aiheuttaa tämän takana epämukavuutta. Näin ollen, yksi mahdollisista syistä ne ovat lisäksi yskä, allergiat, närästys ja ympäristön kuivuus. Tilanteen korjaamiseksi, ruokakomero meillä monia ainekset n kotiin korjaustoimenpiteitä ja luonnollista, että voivat olla tehokkaampia torjumaan tämä harmittaa oire. Katsotaan, mitä voimme tehdä meidän kurkkuun.

Kurkun ärsytys luontaistuotteet

että suojella meidän kurkun ja lievittää ärsytystä keskuudessa luontaistuotteet:

  • Valkosipulia ja sipulia mukana ruokavalioon. Molemmat ovat kaksi tehokasta liittolaisia ​​vastaan kutiava kurkun, yksi ensimmäisiä merkkejä ärsytyksestä. Valkosipuli ja sipuli, otetaan raaka, sisältävät aineita (rikkiyhdisteitä), jotka tuovat haju, maku ja erityispiirteet, kuten on hyvä antiseptinen ja yskänlääke. Ne voidaan sisällyttää ruokavalioon, kuten keittoja, salaatteja tai koristeeksi varten ruokia.
  • Infuusio purasruoho: Kasvien erityisesti arvostetaan sen kasvilimapitoisuus, kuitua, joka auttaa alentamaan tulehdus limakalvojen ja taistella keuhkostaasi. Voit valmistaa infuusiona purasruoho (kuivatut kukat) kanssa agrimony, vaahtokarkkia ja Plantago. Ennen, kanta, kaada kuppiin ja anna seistä.
  • Propolis of käheys: Lisäksi rauhoittaa kurkkukipu, mehiläinen kittivahaa auttaa myös vähentämään tulehdusta ja lievittää käheyttä. Se löytyy luontaistuotekaupoista kuin tabletit tai uutteita (tässä tapauksessa, voidaan laimentaa 8 tippaa kuumaa vettä ja kurlausvesi ennen juomista).
  • Lakritsi vastaan ​​suun kuivuminenToiminta bakteeri-, huuhteluaine ja tulehdusta, auttaa kosteuttaa ja rauhoittaa kurkkuun. Voit ottaa pillereitä, juoda teetä tai pureskella suoraan kuivattua juuri tämän kasvin.
  • Inkivääri yskä ja limaa: Inkivääri auttaa lievittämään yskää, karkottaa limaa ja vähentää tulehdusta kurkussa sekä nenän tukkoisuus tapauksissa poskiontelotulehdus. Jos sinulla on ruoansulatuskanavan ongelmia tai haavaumia, on parempi olla ottamatta. Inkivääri voidaan ottaa infuusiona (lisätään mehu puoli sitruunan parantaa sen vaikutusta), tabletteina tai siirappina (aterian jälkeen).

Toinen koti ja luontaistuotteet ovat kurlata, joka auttaa puhdistamaan kurkun ja vähentää kipua. Yksi tehokkaimmista korjaustoimenpiteitä:

  • gargling lämmin suolavettä (A tl suolaa lasilliseen lämmintä vettä, kolme kertaa päivässä).
  • Sitruuna ja hunajaa: Lisää tl hunajaa lasilliseen lämmintä vettä seokseen ja lisäsi sitruunamehu. Huuhtelun jälkeen harjata hampaita estää syövyttävien sitruuna- vaikuttaja.
  • Salvia: Valmistetaan kaksi ruokalusikallista salvia kiehuvaan veteen. Anna seistä ja lisää tl suolaa. Gargling tätä infuusiona kaksi tai kolme kertaa usean päivän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1