Imusolmukkeiden turpoaminen: Mistä tietää, jos infektio?


  Imusolmukkeiden turpoaminen: Mistä tietää, jos infektio? Tulehtunut imusolmukkeiden vastaus meidän immuunijärjestelmä ennen hyökkäystä bakteerin, viruksen tai loisen. Pääsääntöisesti, turvotus rauhaset, sijaitsevat alueilla, kuten kaulan, kainaloiden tai kaulan, yleensä häviää muutaman päivän kuluessa.

  Jos sen sijaan oireet eivät katoa, mikä lisää punaisuus iho ja kovuus hermosolu, on suositeltavaa ottaa yhteys lääkäriin diagnosoida tarkat syyt imusolmukkeiden turpoaminen.

  1. Imusolmukkeet

  meidän ruumis on noin 600 -set imusolmukkeet solu jonka rakenne on välillä muutama millimetri ja 2 cm ja jotka muodostavat osan imunestejärjestelmän tai taistelevat immuuni, jonka tehtävänä on toimia este suojaa bakteereita, viruksia tai loisia, jotka hyökkäävät meidän organismi.

  2. Miten se vaikuttaa meihin

  Toisin sanoen, se on vastaus immuunijärjestelmää tartunnalle. Näin ollen, esimerkiksi kylmä, yksi yleisimmistä talvikuukausina hengitystieinfektioita, voi aiheuttaa tulehduksen tai lisääntynyt koko imusolmukkeisiin.

  3. Muut syyt

  Muita syitä voivat olla esiintymistä välikorvatulehdus, hammastulehdukset, nielurisatulehdus, ihohaavoja tai STD. Myös, turvonneet imusolmukkeet voidaan myös valmistaa muutokset immuunijärjestelmää (nivelreuma, lupus) tai yliherkkyys tai allergisia lääkettä tai rokotetta reaktioita.

  4. rooli imusolmukkeiden

  Imusolmukkeiden täytettävä tietyt elintärkeitä kehomme osana imunestejärjestelmän. Kun tulehdus on havaittu, on otettava huomioon panos, jos tämä on käyty niin äkillinen tai hän on kasvanut ajan myötä.

  5. imusolmukkeiden

  Turvotus häviää yleensä muutamassa päivässä, vaikka jotkut oireet voivat jatkua. Soittaa lääkärille onko turvotusta ei pienene, jos alue on punainen ja kuuma tai jos solmu on kovan tuntuista, se on ulkonäöltään epäsäännöllinen ja ei liiku. Ne voivat myös näkyä kuume, laihtuminen, kipu nivel- ja hikoilu.

  6. Imuneste: Paikka kartalla

  sijainti imusolmukkeiden on tekijä harkita. Näin ollen, kun kyseessä on niska, tulehdus yleensä vastaa sairaus hengitystiet (Kylmä, välikorvatulehdus, nielutulehdus), kun taas tapauksessa kainalot yleensä johtuu hyvänlaatuisia paikallisen tulehduksen. Tapauksessa solmut sijaitsevat nivus, Tulehdus voi vastata infektio karvatupet karvanpoisto.

  7. Imuneste muualla kehossa

  Huolestuttavampaa on yleensä silloin hermosolmuun tulehtuvat solisluu tai kun tulehdus ulottuu kaikkien solmujen kehossa. Näissä tapauksissa tulehdus voi olla oire immuunijärjestelmän häiriö tai vakava infektio.

  8- lääkärissäkäynti

  Joka tapauksessa, se olisi konsultoida että lääkäri välttää hälytys tai huolehdi ennenaikaisesti. Siinä tapauksessa, että koska terveysongelma ankarampaa, ennemmin menet kuulemisen ennen kuin se voi luottaa diagnoosi Muista noudattaa hoito sopivin tapauskohtaisesti.

  9. Mahdolliset kasvain

  Joissakin tapauksissa lisäksi tutkitaan ganglioon voi olla tarpeen suorittaa verikokeet sulkea pois muita ongelmia. Jos turvotus jatkuu, voi olla tarpeen biopsia sulkea pois, että se voidaan käsitellä läsnäollessa kasvain.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  62 + = 68


  Content Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة