Imusolmukkeisiin: mitä ne ovat, miten tunnistaa ne ja kun murehtia imusolmukkeisiin

Koskettaminen kaulan tai kainaloihin ja havaitsemaan turvonnut solmu Voit luoda itsestämme hätää ja ahdistusta, mutta useammin kuin kerran kiinniotosta on perusteeton. Mitkä ovat todella imusolmukkeisiin?, Tunnistaa, miten ja milloin murehtia imusolmukkeisiin? Kysymykset, jotka vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Jos huomaamme tulehtuneet tai muutos koko rauhaset kaulalla tai kainaloihin, esimerkiksi on aina suositeltavaa neuvotella lääkärin. On totta, että usein on täysin vaaraton eikä meidän pitäisi huolestua, mutta toisissa se voi olla ongelma epäillään terveys jonka pitäisi paljastaa. Te hakeudu meitä ratkaisemaan kaikki epäilyksiä. Katsotaan tarkemmin, mitkä ovat imusolmukkeiden ja kun meidän pitäisi oikeastaan ​​olla huolissaan imusolmukkeet.

Imusolmukkeisiin tai imusolmukkeet ovat muodostelmia imukudoksen. Nämä solmut ovat hyvin vaihtelevia koko, yhdestä 25 mm, joten se voi tuntua vaikea löytää kosketus. Kuitenkin hahmottamaan imusolmukkeet ei lainkaan hankala asiantuntija käsin. Useimmat sijaitsevat helpommin kehon alueille, kuten kainalo, niska ja nivus. Imusolmukkeiden tuottaa lymfosyytit (Osa valkoisten verisolujen), joka kykenee suodattamaan pois roskan (bakteerit, pöly ...) hiukkasia. Näin voimme sanoa, että osa elimistä, joiden tehtävänä on puolustaa immuunijärjestelmä. Tämä ominaisuus on myös jaettu, esimerkiksi, nielurisojen ja liite.

Imusolmukkeet: miten tunnistaa ne

Yleensä imusolmukkeisiin kun mitään ongelmia esiintyy eivät ole havaittavissa tuntuista ja on vaikea sanoa, vain koskettamalla niitä, kokoonpanoissa. On saavuttanut tietyn määrän häntä vastaan ​​on sitten kun se tulee tutkia muotonsa, johdonmukaisuus, herkkyys, liikkuvuutta ja kaikenlaisia ​​suhteita ihon.

Turvonneet imusolmukkeet

Kun imusolmukkeet ovat laajentuneessa tai tulehtunut näkyvät -the akuutti tulehdus on yleensä aiheuttanut bakteeri- ja virusinfektioiden, kuten flunssa tai resfriado- on välttämätöntä saada diagnoosi, tarkistaa testit lääkärin määräämä (veri ...). Infektioiden, inflaatio imusolmukkeiden voi olla tuskallista, varsinkin kun koskettaa tai paineen, myös tulevat mukana ihon punoitus ja lämmön tunne tulehtuneessa imusolmuke. Kuten asiantuntijat sanovat, imusolmukkeet ovat usein resistenttejä ja kova, kun taas, on akuutti infektio (organismien kuten) näissä muodostelmissa muuttuu valkoiseksi johdonmukaisuus ja iho muuttuu punaiseksi ja kiiltävä.

Turvonneet imusolmukkeet voi olla aiheuttama infektio muista syistä, jotka eivät liity infektioiden signaalin, kuten kasvaimet (Pahanlaatuinen ja hyvänlaatuinen).

Imusolmukkeet kasvaimissa

Kun etäpesäke tapahtuu, karsinoomissa esimerkiksi, voi tuottaa huomattavia paisuttamalla imusolmukkeiden, ja saattaa olla jopa koko pienen muna, joka esittää erityisesti vaikea tuntua. Tällöin kipu ei yleensä tule näkyviin. Kun imusolmukkeet vaikuttivat etäpesäke tuottaa kipu on merkki siitä, että muodostumat ovat lähelle hermo haara.

Turvonneet imusolmukkeet voi liittyä neoplastiset sairaudet, kuten Hodgkinin tauti, kanssa imukudossyöpä tai lymfaattisessa leukemia.

kohtalaisen turvonneet imusolmukkeet

Joskus imusolmukkeet voi näkyä kohtalaisen turvoksissa, erityisesti lasten ja nuorten, ja ilman mitään patologian. Yleensä ne eivät ylitä herneen ja lievä kasvu koko voi liittyä risat tai karieksen toistuva ongelma, jota ei ole käsitelty.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 31


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Madre frasi Perdite di liquido maleodorante ombelico