Polvikivuista: syyt ja poistaminen vähentää epämukavuutta

Urheiluvammat ja vaivoja, kuten nivelrikko tai niveltulehdus usein, useammin, takana polvikipu. Mutta eivät ole ainoa syyt, on enemmän syitä. Kuinka tunnistaa ongelman?, Mitkä ovat parhaat korjaustoimenpiteitä vähentää epämukavuutta?

Polvi on yksi liitokset monimutkaisempia, koska sen perustuslaki (lihakset, jänteet, nivelsiteet, rustot). Se on olennainen rooli, vaikka emme ole aina tietoisia siitä, kuten helpottaa jalkojen liikettä ja ylläpitää pysyvyys. Sen monimutkaisuus tekee siitä erityisen alttiita tälle yhteisiä, sillä kaikki vahinko vaikuttaa yksi hänen voi vaarassa kaikki pyydykset osat. Mitkä ovat yleisimpiä syitä polvi kipua?

Yleisin 45, nivelrikko on seurausta ruston kulumista, joka voi aiheuttaa kipu, jäykkyys ja tulehdus. He pahentaa epämukavuutta suoritettaessa liikkeet, kuten portaiden kiipeäminen tai nousta vietettyään pitkään istuessa tai maatessa. Vaikka nivelrikko vaikuttaa ikä, älä aliarvioi muita riskitekijöitä, kuten ylipaino, suvussa tai vammoja.

Sinänsä ei ole parannuskeinoa nivelrikkoon, mutta se saattaa hidastaa kulumista hallinnon huumeita rustoa, ja kipua lievittävä ja tulehdusta (ibuprofeeni, parasetamoli) vähentää tulehdusta ja kipua. On tärkeää harjoitella liikuntaa sovitettu tilaamme ylläpitää lihaskuntoa. Vakavimmissa tapauksissa voi turvautua leikkaus ja proteesit.

Kipu polven nivelsiteet

Nivelside vamman on yksi yleisintä urheilijat, yleensä seurauksena puhallus tai pullistuminen liiallista. Vahinko liittyy usein kipua ja turvotusta liitoksen. Lievittää kipua, lisäksi Ylentävä jalka, on suositeltavaa soveltaa jään ja tulehdusta estäviä (ibuprofeeni). Tarvitset leikkausta jos nivelside on rikki tulee.

Polvikipu: niveltulehdus

Nivelreuma on tulehdus nivelissä, jonka tärkeimmät oireet ovat turvotus, jäykkyys (varsinkin aamulla), kipu ja punaisuus tai lämpöä teennäinen. Joissakin tapauksissa se voi myös aiheuttaa painonlaskua ja kuumetta. Riippuen tyyppi niveltulehdus (nivelrikko rappeuttavat, autoimmuuni-, infektio- tai kihdin), antibiootti käsittely tehdään, on tarpeen joissakin tapauksissa poistaa nestettä suorittaa kulttuuriin. Vähentää kipua ja tulehdusta, kipulääkkeet, tulehduskipulääkkeiden ja kortikosteroidien.

Kipu polven nivelkierukan

Yleensä se näkyy seurauksena vamman tai kulumisen liitoksen. Kipu tuntuu kävellä tai yrittää siirtää polven. Siihen on liitetty tulehdus. Lievissä tapauksissa yleisin hoito on otettava kipua lievittävä ja tulehdusta. Vaikeammissa tapauksissa voit joutua turvautumaan leikkaukseen.

Kipu Polven limapussin tulehdus

Bursiitti on tulehdus Bursa, pussilla nestettä tyynyt luut ja jänteet polven. Bursiitti ylikuormitus, liiallinen aktiivisuus tai trauma. Useimmissa tapauksissa neste reabsorboituu, käyttäen anti-inflammatoriset, lepo ja soveltamalla jäätä hoidettavalle alueelle.

Polvikipu: vihjeitä

Välittävän polvet 5 vihjeitä:

  • käyttää oikea kengät, ja jos olet altis polvikipu, välttää erittäin matalat kengät tai korkokenkiä (paras, kallistuma 2-3 cm).
  • Vältä ylimääräisiä kiloja, koska suuri osa kehon paino lepää polvilleen.
  • Kävely, terve harjoitus. Jos sinulla polvikipu, välttää kovia erimuotoisia tai epätasaisessa maastossa ja alas tai kiivetä portaita, polvillaan tai kyykyssä.
  • Sit kunnolla, välttää paikkoja, joissa polvet ovat yläpuolella lantio.
  • Harjoitella liikuntaa kuten uinti tai pyöräily. Ennen kuin aloitat, lämmetä harjoituksia onnettomuuksien välttämiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer