Ei rokotteet: Sairaudet hävitetty palaavat takia anti-rokote

Vuosia päätavoitteena oli luoda rokotteita tautien hävittämiseksi. Kuitenkin, se voi myös tuottaa päinvastainen vaikutus. Eli, koska liike, joka sanoo ei rokotteita hävitetty tauteja kukoistukseen Se kestää. Argumentti että ryhmä rokotteiden ei aina wields. Tuhkarokko, sairaus, joka ansiosta menetelmää vastasyntyneiden rokotuksen oli hävinnyt Euroopasta, on nähnyt monta kärsivien maiden, kuten Espanjassa, Itävallassa, Tšekissä, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Portugalissa (missä 17-vuotias on kuollut tautiin) ja Romaniassa, joissa uskotaan alkaneen virusepidemian.

Tarina 17-vuotias, joka kuoli sairaalassa Lissabonissa takia sairaus, joka on jättänyt meidät ensimmäinen rokote tarpeetonta kuolemaan. kauhea seurausta harhaanjohtamisesta Se vaikuttaa myös ajan ja leviää kuin virus kautta sosiaalisia verkostoja ja verkkosivuilla kyseenalainen uskottavuutta. Anti-rokote ei lepää tieteelliseltä pohjalta ja vaarantaa paitsi ne, jotka noudattavat sitä, mutta koko yhteisöä. Sitten jätämme luettelo taudeista tähän asti oli hävitetty, mutta jotka näkevät tämän uuden suuntauksen uuden mahdollisuuden hyökätä:

Kuitenkin ryhmä, joka vastustaa rokotteet eivät sanoa. Heille monet vanhemmat eivät halua rokottaa lapsiaan koska he oppivat sen sijaan lääketieteellisesti mieluummin kuulla argumentteja ja luottaa heihin. Tämän vuoksi kun tieteellinen läpimurto, joka johti meidät poistamaan näitä sairauksia, tapaamme jälleen vaaratilanteita, joka vaikuttaa meihin kaikkiin.

Tiedot hälyttävä, tänä vuonna tähän mennessä, sikotauti kasvoi 159% ja tuhkarokko 3,660% yksi ja varicella 27% viime vuodesta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi