Mitkä ovat fyysisiä oireita anemia?

heikkous tai väsymys on yksi yleisimpiä fyysisiä oireita anemia, vaikkakaan ei ainoa, joka voi tehdä meistä epäillä terveydelle häiriö, joka johtaa vähentynyt punasolujen (RBC) tai alhainen pitoisuus hemoglobiini verta. Punasoluja on keskeinen rooli kehon, koska ne ovat vastuussa kuljetuksesta happi kudosta. Kun hapen määrä on vähennetty, oireita, kuten väsymystä, matala mieliala, uneliaisuus tai keskittymisvaikeudet.

Anemia on diagnosoitu analytiikka mittaus, pääasiallisena arvo, veren hemoglobiini. Anemia katsotaan, kun on vähemmän kuin 13 mg / dl miehillä ja 12 mg / dl, kun kyseessä on naisia. Siinä otetaan huomioon myös muita arvoja, kuten RBC: (Normaali arvot ovat välillä +4,2-5.500.000 punasolujen / mm 3), ja hematokriitti, jossa se määritellään prosenttiosuutena punasoluja (normaalit arvot ovat välillä 40% -55% miehillä ja 35% -50% naisilla).

Anemia on tila, joka ei pidä aliarvioida, joten on tärkeää tunnistaa yleisimmät fyysisiä merkkejä, joista lisäksi väsymys sisällyttää ihon kalpeus, takykardioita tai hengitysvaikeuksia.

fyysisiä merkkejä

anemia Se voi näyttää lievä tai akuutti tavalla, ja näin ollen sen merkkejä on enemmän tai vähemmän ilmeinen. voimattomuus, Takykardia, sydämentykytys ja hengenahdistus (nopea hengitys) ovat tyypillisiä lievän anemian korostavat oireet anemia menevät tehostamalla sekä lisätä muita kuin siellä päänsärky, huimaus, pistely, ummetus, hiustenlähtö tai kalpea ihon ja limakalvojen. Kalpeus iho voidaan ulottaa koskemaan kynnet ja ikenet. Esimerkiksi silmän sidekalvon Se voi olla näkyvä merkki. Jos vuori silmän sisällä ja silmäluomien alueella on melkein valkoinen voi olla merkki anemia (normaali on punainen). Anemian oireita ovat paitsi fyysisiä, koska voimme myös tehdä sinusta tuntuu enemmän ärtynyt tai masentunut.

Kun anemia näyttää niin äkillinen, esimerkiksi seurauksena vakava verenvuoto, fyysisiä merkkejä, jotka voivat näkyä ovat kalpeus, takykardia, rintakipu, hikoilu ja vakavissa tapauksissa, verisuonten romahtaa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Infusions torjumiseksi anemia ja muistiinpanoja hedelmiä, jotka sisältävät rautaa taistella anemia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة