Supraspinatus tendinitis: syyt, oireet ja hoito

supraspinatus tendinitis Se on yksi tärkeimmistä syistä olkapää kipu, yleensä seurauksena huono ryhti tai liiallisen ja toistuvaa käyttöä käsivarresta. Katsotaan, mitä oireet ja hoito sopivin tämän tyyppisen tendinitis.

Suprespinoso on jänne joka sijaitsee olkapäähän ja osa ns Kiertäjäkalvosin. Osallisena liikkuvuus ja helpottaa olkapää sieppaus käsivarsi, liikkeen pois käsivarsi kehon. Supraspinatus jännetulehdus on, kuten edellä, joka on yksi yleisimmistä ja yhteinen olkapää kipu syistä. Tapahtuu, kun se tuottaa tulehdus Kiukuttelu supraspinatus, se aiheutti yleensä toistuvia liikkeitä, että voiman, joka pitää kohotettuna.

Liikakäyttö toistamalla -Siisti päivittäin eleitä, ruuvi&# 8230 -, huono ryhti, rasittaa liikaa Ne ovat tärkeimmät syyt supraspinatus tendiniitti. Ei yleensä näy yhdessä yössä, jos näin etenevä, yhä voimakasta kipua ja epämukavuutta, kun liikkuva varsi ja lapa.

Jos huomaamme jonkun näistä oireista, sinun pitäisi kuulla lääkäri, erityisesti arvioida, joissa lääkärintarkastus, laajuus vahingon. Saatat myös röntgen sulkea pois muut syyt. Defintivias testeissä, kuten MRI tai ultraääni, hylätään supraspinatus jänteen repeämä.

Supraspinatus tendinitis Hoito

hoito tämän taudin avulla levätä käsivarsi, välttää kaikki tilanteet, jotka pakottavat tai liikkeillä on sen korkea. On suositeltavaa sovelletaan kylmä teennäinen -jään pyyhkeeseen käärittynä ja soveltanut alue- ja kestää jonkin tulehdusta (Ibuprofeeni). Kun kipu jatkuu, ja ensimmäinen hoito ei tehoa, on suositeltavaa arvioida, kuntoutus, varsinkin harjoitukset vahvistaa lihaksia, tai Paikallinen tunkeutumisen kortikoidit.

Jos potilas ei reagoi mihinkään hoitojen mainittu, lääkäri voi neuvoa suorittaa olkapääntähystysleikkauksessa, poistamiseksi tulehtuneeseen kudokseen. Tämä toimenpide on yleensä suoritetaan paikallispuudutuksessa ja ei vaadi sairaalahoitoa. Sitten sijoitti arm rintareppu ja päivä lääkärin ohjeen mukaan, voit alkaa hoitaa lempeä harjoituksia liikkeelle olkapäähän. Useita viikkoja myöhemmin voit alkaa kuntoutus.

Saatat myös olla kiinnostunut: hierontaa lievittää kipua niska-hartiaseudun Jännetulehdus: vinkkejä hyvästä palautumisesta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 50


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo