Mikä on atsotemia ja miten estää se?


  termi atsotemiaa Se voi tuntua oudolta ja jopa tuntemattomia monille. Atsotemiaa on typen pitoisuus veressä, johtuvat jäte proteiiniaineenvaihduntaa. On se ongelma on korkea? Totuus on, että ei pidä aliarvioida eikä sen oireet ja sen seurauksista, koska useimmissa tapauksissa johtuu munuaisten vajaatoiminta. Katsotaanpa tarkemmin, mitä on takana atsotemiaa, mitkä ovat sen oireita ja mikä on kaikkein Ruokavalion seurata.

  1. atsotemiaa arvot

  normaaleihin viitearvoihin ovat välillä 22 ja 46 mg / dl. Ne ovat vastuussa munuaiset, kun ne epäonnistuvat, eivät pysty poistamaan typen jätteen kautta virtsaan ureaa ja kerääntyä verenkiertoon. Näin syntyy atsotemiaa.

  2. syyt

  Se on munuaisten vajaatoiminta. Syinä siihen kuitenkin myös se sisältää ruokavalion liian korkea proteiineja, liittyy kulutuksen väheneminen vesi; tai virtsateiden tukkeuma, koska munuaiskivien tai tartuntatauti (kirroosi, kihti). Älä aliarvioi atsotemia liiallinen liikunta tai raskauden aikana.

  3. Oireet ja korjaustoimenpiteitä

  vanhukset, raskaana olevat naiset ja nuoret aikuiset Ne ovat todennäköisesti kehittyä atsotemiaa. oireet Yleisimpiä ovat väsymys, kalpeus, laihtuminen, nopea syke, oksentelu ja ripuli. Niistä korjaustoimenpiteitä: tarkistaa ruokavalio ja löytää syy, joka aiheuttaa sen.

  4. Ruokavalio ja elintarvikkeiden välttää

  Nesteytys on kriittinen, joten juominen vähintään 8 lasillista vettä päivässä. Vesi on erinomainen liittolainen puhdistaa ja jätteiden poistamiseksi kehosta kautta virtsaan. Vältä myös elintarvikkeita liian paljon proteiinia. Olisi vältettävä makkaraa, punaista lihaa, tonnikalaa, turska ja pinjansiemeniä.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  76 − = 74


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة