Mummo korjaustoimenpiteitä vatsakipu: helppo ja tehokas

Jos etsit kotitekoinen ratkaisu lievittää vatsakipu, voit käyttää isoäidin korjaustoimenpiteitä, helppo ja tehokas. Jos vatsakipu näkyy täplä ja täsmällinen, nämä korjaustoimenpiteet voi auttaa helpottaa epämukavuutta.

Vatsakipua on hässäkkä joka voi esiintyä useita syyt, yksi heistä, esimerkiksi ottaneet raskaan aterian tai elintarvikkeiden vaikea sulattaa. Jos kipu on väliaikaista, ja poikkeuksellinen, voit turvautua perinteisiä kotiin korjaustoimenpiteitä, Mummo korjaustoimenpiteitä, kasviperäisiä ja muut tuotteet löytyvät meidän ruokakomero. Mutta jos kipu jatkuu, ei katoa, on suositeltavaa kuulla lääkäri sulkea pois, että takana on muita terveysongelmia ankarampaa.

Katsotaan alla joitakin kotiin korjaustoimenpiteitä ja helppo valmistaa. Yksi tehokkaimmista reseptit isoäiti on ottaa yrttitee. Tämä infuusio voi lievittää sairaus tapauksissa turvotus, hidas ruoansulatus kun raskaan aterian, turvotus, happamuus, kipu ja jännitystä lihaksen seinämän. Toisin sanoen, se on erittäin monipuolinen valinta, koska se voi olla tehokas lukuisia liittyviä tilanteita vatsakipu. Unohtamatta, että ei vain ruokinta Se on takana vatsaan tai ruoansulatuskanavan ongelmia. Toinen tekijä, joka ei pidä unohtaa on stressi, ahdistusta ja huolia, jotka voivat myös vaikuttaa hyvinvointiimme ja erityisesti meidän vatsaan. Stressi, esimerkiksi voi tehdä meidän ruokavalio on epätasapainoinen ja turvautuvat elintarvikkeiden lievittää sitä.

Jos olet epävarma, tai jos epäilemme vatsakipu voi olla muita syitä pidemmälle tehneet mitään liikaa, aina lääkäriltä cercionarnos, että takana ei sairautta, kuten gastriitti tai gastroesofageaalisen refluksin, hyvin yleinen ja sitä tulisi diagnosoida ja arvioitiin lääkärin valvonnassa.

Kuitenkin matkustaja epämukavuus, korjaustoimenpiteitä ovat tehokkaita. Tässä toinen valmistella keittäminen: keitetään kaksi kupillista vettä kourallinen laakerinlehdet ja puolikkaan sitruunan kuorta -hyvin pesty, tietenkin, ja lisää lusikallinen sokeria. Voit keitetään seosta kunnes vähentynyt puoleen; sitten kanta ja juoda kuumaa. Helpotus on välitön.

Avulla oregano voimme parantaa ruoansulatus. Tässä aromaattinen kasvi, joka sopii täydellisesti tomaatti, munakoiso ja juustoa, joko salaatti tai pasta reseptejä, lisääntyy mahalaukun mehut, reliefejä kaasut ja rentouttaa suoliston kouristukset, On hyödyllistä, jos ruoansulatushäiriöt.

Toinen tehokas luonnollinen ratkaisu tässä tapauksessa vapauttaa liikaa mahahapon, on todettu, että Angelica infuusio. Se on kasvi valinta niitä ihmisiä, jotka vuodenaikojen vaihtelu pahentaa epämukavuutta maha- ja haavaumat. Tisane valmistettu lisäämällä 30-40 grammaa väinönputken litra kiehuvaa vettä ja juoda aterian jälkeen. Jos haluat, voit ottaa nestettä ote, 10-15 tippaa ennen kolmea pääateriaa.

Saatat myös olla kiinnostunut 8 vinkkejä torjumiseksi närästys luonnollisesti ja paras koti korjaustoimenpiteitä isoäiti koskaan sairas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 79


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة