Hypersomnia: täytyy nukkua yli 10 tuntia?

Hypersomnia: täytyy nukkua yli 10 tuntia? Ja tästä huolimatta sinä silti unelma? Input, voisimme olla edessä oireita kutsutun tilan liikaunisuudesta ja kenen näyttää paljastaneet tutkijat Emory University Yhdysvalloissa. Key olisivat aivot ja, erityisesti, aivo-selkäydinnesteessä, joka on kyky toimia soporific tuottamaa omaa elin. Mikä erottaa tämä häiriö muista?, On ehkäistävissä?

Liikaunisuus, toisin kuin uniapnea tai narkolepsia, on tunnusomaista tarve nukkua enemmän kuin kymmenen tuntia päivässä ilman näkyvää syytä. tuntia unelma joka ei kuitenkaan ne eivät kääntää on enemmän hereillä päivällä. Toisin potilaat kärsivät narkolepsia, kun kyseessä on hypersomnia nukahtaa äkillisesti voi menettää lihasten hallintaa.

Suorittaa tämä tutkimus, siihen osallistui seitsemän potilasta, joilla on ongelmia päiväväsymystä vaikka ne olivat ottaen stimulantit. Tässä tapauksessa ne korvattiin hoito lääketiede Flumatseniiliä tunnetaan ja käytetään yliannoksina rauhoittavien tabletit kuten valium tai bentsodiatsepiineja. Tulokset olivat, että lääke Hän jakoi onnistui torjumaan luonnon unilääke elimistön tuottama. Koska tutkimus, jossa on rajoitettu määrä potilaita, lisää tutkimusta tarvitaan vahvistavan data, vaikka tulokset anna tutkijoille olla optimistinen.

Koska tutkimus kirjoittajat, potilaita, joilla liikaunisuus eivät täysin hereillä päivällä, tunnetta henkinen väsymys jatkuva ja huolimatta nukkui useita tuntia. Lisäksi vakavissa tapauksissa, potilailla voi olla samanlainen tunne rauhoittaminen, taso häiriön, kuten korostetaan asiantuntijat, voi olla vakavia seurauksia terveydelle ja elämänlaatua kärsijä.

Edessämme on häiriö, joka voi kohdella, yleensä piristeiden. On suositeltavaa seurata hoito muilla tottumukset elintapoja. Siten esimerkiksi, tulisi välttää juominen alkoholijuomia ja muita huumeita tai välttää viivästyttää nukkumaanmenoa (joko työtä tai sosiaalista toimintaa). Niistä merkkejä tai merkkejä, että voisimme olla edessä tapauksessa liikaunisuus, joka voi kehittyä aikana nuoruus, Niihin kuuluvat vaikeus herääminen jälkeen pitkän unen (herääminen eksyksissä tai sekavuutta), napping ilman lievittää nukkua tai lisäämällä lepoaikoja. toiset oireet joka voi esiintyä myös juuri vaikeuksista tuntea levännyt, ne ovat levottomuus, stressi, ärtyvyys, vaikeudet keskittyminen, despistes muisti, rappeutuminen tai ruokahaluttomuus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة