Iho sieni: Kuvat tunnistaa ja vinkkejä niiden hoitoon

ihon sieni voi vaikuttaa eri tavoin ominaisuuksista riippuen alueesta, joka lisääntyä. Ne ovat yhtä yleisiä kuin epämukavaksi häiriö ja ohimenevää. Sienet hyvin usein piesson vaan voi esiintyä myös käsissä, kainaloihin tai taaksepäin muun alueet iholla, kun taas jotkut ovat yleisempiä kesällä-jalka sieni, joka Ne leviävät helposti kosteissa ympäristöissä kuten uima-altaat, esimerkiksi. Samalla nopeudella, jolla vallata iho, voimme tunnistaa ne ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Loogisesti, ennaltaehkäisy on olennainen pitää ne pois, aivan kuten emme saa unohtaa henkilökohtainen hygienia paperia. Jos ruma sieniä samalla varovainen näyttävät, mitä voimme tehdä?

Kuinka tunnistaa ihon sieni?

Sieni-infektio, kuten edellä on mainittu, voi vaikuttaa eri kehon osiin (kasvot, vartalo, käsien, jalkojen&# 8230;), jossa erityisen herkkiä ihoinfektio lasten. On myös monia muotoja sienten, joka ilmenee pääasiassa muodossa tahroja valkoinen tai punertava, joka voi liittyä kutinaa tai ihon punoitus. Tutustu kuvagalleriaan, jossa olemme valinneet yleisimpiä esimerkkejä sieni-infektioiden helpottaa meitä tunnistamaan paljaalla silmällä.

Jos keskitymme erityispiirteitä jotkut heistä, kynsien sieni, Esimerkiksi, ei vain voi muuttaa sen väri ja koostumus, mutta myös sen muotoa. Samaan aikaan, kun ne näkyvät suussa, symptomatological kuva on tunnettu siitä, kirvely ja pieniä vaurioita ja jopa verenvuotoa. Erityisesti miesten osalta, sienet voivat vaikuttaa Englanti ja sukuelinten alueella. Usein se ominaista punoitus ja muodostamalla punaisia ​​täpliä tai valkoisia täpliä.

miten niiden hoitoon

Hoito iholle, sienten on oltava riittävä, jotta laajentaminen muille alueille. Yleensä yleensä määrätä sienilääkkeiden kerma tai voidetta suoraan iholle. keskuudessa aineita yleisimmin käytetty hoitoon sieniä ovat klotrimatsoli, mikonatsoli, fentikonatsolin. Muissa tapauksissa, kun sieni-infektio on vakava, voi olla tarpeen antaa suun kautta otettava lääke.

Lopuksi on aina hyvä muistaa joitakin Basic ehkäisytoimet sienet, kuten ei kävellä paljain jaloin kosteissa tiloissa, kuten uima-allas tai kuntosali; vahvistaa huolta henkilön hygieniaa ja välttämään jakamisen vaatteita ja pyyhkeitä. Suorittamaan kotityöt, on parasta käyttää käsineitä.

Pidät ehkä myös: kynsien sieni kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa niitä ja muistiinpanoja miten estää jalka sientä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة