¿Lipoma tai sarveisontelo?: Kaikki erot

Sarveisontelo

Lipoma on hyvänlaatuinen kasvain rasvakudoksesta tyyppi, kun taas kysta on rasvan kertyminen . Periaatteessa on liittyvät usein merkittäviin sivuvaikutuksiin, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi jättää niiden ulkonäköä. Tänään haluamme kertoa Tärkeimmät erot lipoma ja sarveisontelo, syitä niiden esiintymiseen ja hoitoa.

Lipoma tai kystat: Mitä ne ovat ja miksi ne näkyvät?

kysta Se näkyy estäminen kanavat ihon rauhaset Ne ovat muodostavat rasvaa, niin että se kertyy ja säilyttää kolahtaa näkyviin. Samaan aikaan, lipoma tai kasvain Se on muodostettu liiallinen proliferaatio rasvasolujen tallennetaan rasvaa ihon alle, muodostetaan pyöristetty massa. On erittäin harvinaista, että lipoma tullut pahanlaatuinen kasvain.

talikystat yleensä ne näyttävät hyvin määritelty, kääritty kapselin tai pussin muodostuu laajentuma seinät rauhaset ovat estäneet, ja koska nämä Ne muodostuvat ihon alla, Kystat liitteenä. että estää ulosvirtaus tali (Ottaa vedeneristystehtävällä ja iho voiteluaine), kystat näkyvät mustina tai valkoisia pisteitä. Jos tukos jatkuu, lopulta se laajenee ja saavuttavat koon, joka vaihtelee ihotyypeille. Samaan aikaan, lipomas ilmaantuvat yleensä ole kiinni ihoon, ja itse asiassa ne voidaan siirtää alle.

Sekä kystat ja lipomas Ne ovat yleisempiä aikuisiässä. Ne voivat esiintyä missä tahansa kehon, vaikka kystat, esimerkiksi, ovat yleisempiä kasvoille, selkä ja rinta. Ihmiset kärsivät akne saattaa olla ihon alttiimpia muodostumista talikystat.

Miten lipoma poistetaan ja hoito

on olemassa erilaisia menetelmiä poistaa lipoma, siellä imemispohjaisella hoidot, mutta nämä menetelmät Ne eivät ole lopullisia ja lipoma voi toistaa, jos sitä ei ole poistettu kokonaan. Lopullinen menetelmä poistamiseksi lipoma on kirurginen poisto. Tämä on pieni leikkaus, joka ei vaadi sairaalahoitoa, samana päivänä leikkauksen olet kotona. Tämän tyyppinen leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, harvoin yleisanestesia käytettäisiin suuremmissa lipomas jotka voivat näkyä muun muassa takana.

syistä poistaa lipoma ovat useimmissa tapauksissa esteettinen ja se mahdollisuus, että kasvaimia tullut pahanlaatuinen.

Miten sarveisontelo poistetaan ja hoito

leikkaus poistaa sarveisontelo on tehdä auki viillon poistamiseksi sekä kysta ja kapseli, joka ympäröi sitä on erittäin tärkeää, että kaikki sisältö poistuu hyvin, mutta se voi uusiutua helposti.

Se voi antaa mahdollisuus, että kysta on saanut tartunnan, Tässä tapauksessa menettely olisi hallinnoida antibiootit ja etenee sitten poistamista tai tyhjennys sisältö lävistämällä. Tärkein syy poistaa kysta, lipoma kuten, on esteettinen, toinen syy on poistaa kipua ja estää infektio.

Toivomme ratkaisseet epäilyt erot lipoma ja kystat, Jos sinulla on kysymyksiä näistä asioista suosittelemme lukea artikkeli eroista kasvain ja kysta ja miten saada selville rintojen kertakorvauksen on hyvänlaatuinen tai pahanlaatuinen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2


Danacol laxatif Intoleranse kaffe Massagem na próstata como fazer ستائر المطبخ عيون منتفخة