Ojo de Gallo jalka: Miten tunnistaa sen?

OJO de Gallo, vai myös birdseye, on yhteinen annettu nimi känsäisyys, niin ärsyttävää kuin tuskallista, jonka nimi lääketieteen kannalta on Varpaiden välinen Heloma tai Heloma Molle.

Näyttää siltä välillä varpaat, tavallisesti välillä neljännen ja viidennen sormet, ja sen pääasialliset syyt paine jatkuvasti iholla, esimerkiksi käyttämällä kengät liian kapea. Tällä kovettumia näyttävät, sormet hankausta itsessään voi johtaa haava, aiheuttaa kipua. Mitä voimme tehdä yrittää ennen kaikkea ehkäistä niiden ulkonäköä? Katsotaanpa tarkemmin, mitkä ovat erehtymättömän merkkejä ulkonäkö silmällä de Gallo jalka.

käyttö jalkineet kapea kärki, tai suorittaa huono urheilussa kengät ilman sukkia muutamia yleisimpiä syitä, jotka aiheuttavat ns Ojo de Gallo varpaiden välissä. eroosio ja tulehdus iholla alue on yksi ensimmäisistä merkeistä kalu silmään, jos alue on myös taipumus olla märkä voi tulla alttiimmaksi infektio bakteerit tai sienet. On tärkeää kuulla jalkojenhoitaja vahvistaa, että se on silmä de Gallo määrittämään sopivimman hoidon. Itse asiassa on tärkeää nähdä asiantuntija, koska se voi tulla haavaumia ja tulehtunut, liipaisu kipua ja vaikeuksia laittaa.

Mitä tehdä?

Ensimmäinen, vaihtoehtona ennen kuin turvaudutaan leikkaus, tämä on kuorintaan alueella. On suositeltavaa käyttää kenkiä leveys ja joissakin tapauksissa voidaan käyttää tai ortoosi silikonisidokset tai polymeerigeeliin välttää jatkuvaa painetta sormien välissä, lievittää kipua luomalla tyyny vaikutus. Kun tämä callus tulee toistuvia tai tuottaa enemmän vaiva, se on parasta yksinkertainen leikkaus kitkemiseksi ongelmaa luun ojo de Gallo.

Saatat myös olla kiinnostunut: Rakkuloita jalat: mitä tehdä ja luontaistuotteet ehkäisemiseksi ja selvittää, miten välttää yleisimmät jalka häiriöt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 64 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi