Ihon haavaumat: Syyt ja hyödyllisiä korjaustoimenpiteitä

sisällä terveys älä aliarvioi mitään oireita, mutta hieman, koska yksinkertainen vahinkoa, iho Tällöin voit mennä pidemmälle. haavaumat iho ovat melko yleinen sairaus, vaikka monissa suhteissa se voi silti olla muukalainen, esimerkiksi mitä tulee syyt jotka aiheuttavat niiden ulkonäköä tai oireita ilmenee. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tämä ongelma ihon, suurin elin meidän ruumis ja siksi se vaatii hoitoa.

Mikä se on

haavaumat ovat ihovaurioita ei aina parane spontaanisti ja voi tulla mukana kipu. Vanhemmat ihmiset ovat alttiimpia kärsimään tällaista kunnossa, mikä johtuu erityisesti menetys jousto ihon kudosta.

syyt

Ihohaavaumiin voi olla erilaisia ​​perusteita, jossa laskimoiden syy yleisin. Näissä tapauksissa vahinko on seurausta laajentuma laskimoon seinän tai laskimotukos. Lisäksi, ihon haavaumat voi myös olla seurausta iskemia, eli puutteellista verta ja happea kudokseen, liittyy useita riskitekijöitä, kohonnut verenpaine, nuuska tai diabetes. Itse asiassa, jälkimmäinen on krooninen sairaus, joka muun liittyviä vaikutuksia, voi myös aiheuttaa verisuonimuutoksiin. Ei voida sulkea pois muita mahdollisia syitä, kuten ihon haavaumia tai seurauksena trauma.

hyödyllisiä korjaustoimenpiteitä

hoito tehokkaampi poistamaan ihon haavaumat olisi suunnattava suoraan taistella syy, joka on aiheuttanut. Siten esimerkiksi, kun vian syy on laskimoiden, sinun täytyy kohdella suonikohjuja tai laskimotukos. Jos ulkonäkö johtuu diabeteksen asiantuntija suosittelee hoito, joka Adema n hillitä ja estää seuraukset tauti.

Hoitamaan haavaumia, ensin on Puhdista haava suolaliuoksella, ja sitten sen jälkeen lääkärin ohjeita, sovelletaan voiteen tai kermaa paranemista ja antiseptinen toimia. On syytä kattaa haavat siteellä. Joissakin tapauksissa, korjaavassa kirurgiassa, joka suoritetaan riippuen syvyydestä muutoksia voidaan tarvita.

Pidät ehkä myös: ihon sieni: kuvia ja vinkkejä tunnistaa ja parantaa niitä 10 kysymystä terveydestä ihoa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 72


Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi