Huuliherpes: Mikä se on ja miten se käsitellään?

Huuliherpes: Mikä se on ja miten se käsitellään? Se on ongelma iho, tarttuva, mutta yhtä can kohdella nopeasti. Käytössä reunaan huulet ja se on peräisin virus- (Herpes simplex -virus). Se on tunnettu siitä, pistely tai kutina tapahtuu, koska ryhmittely graniitti ja rakkulat jäljellä tihkua, kun rikki, nestemäisessä muodossa kuivana kuori. Se on yksi niistä harmittaa oireet joka voi aiheuttaa huuliherpes.

Huuliherpes on ihosairaus, joka näkyy ääriviivat suu, ympärillä huulet Erityisesti. Sen yleisin oireita ovat kutina tai tunne of polttava teennäinen jo ennen herpes ilmestyy pieni graniitti tai rakkuloita (Kutsutaan myös rakkula), jotka lopulta muodostavat kuori ja tavallisesti häviävät keskimäärin viikon tai kymmenen päivää. On syytä pitää mielessä, että huuliherpes on aiheuttanut infektio, jotka saattavat jäädä huomaamatta. On erityisesti infektio virus herpes simplex, mikä laukaisee voi olla erilainen, vaikka lääkärit ja asiantuntijat korostavat stressi, levottomuus, pitkäaikainen auringolle altistuminen, kuume, kuukautiset ja jopa hampaan poiston.

Ennen puhkeamista kylmän arka on aiheellista kuulla lääkäri, sekä asianmukaista käsittelyä estämään herpes voi leviäminen loput suun ja jopa silmiin. Toistuviin herpes on varoitusmerkki, että meidän ei pidä unohtaa. hoito Yleisempää on viruslääke kerma myydään apteekissa ja kun rupi on muodostettu, antiseptistä. Suojata auringolta, se on parasta käyttää suojelija labiaalinen.

Huuliherpes: luonnonkasvit

timjami, lohtu ja auringonhattu on kolme kasvit jotka voivat auttaa hoitoon luonnollinen yskänrokko, mikä pesua alueen kanssa infuusio. Myös toistumisen estämiseksi herpes. Saat omalta osaltaan kehäkukka voide aids paranemista. Yksi tunnetuimmista kasveja, kamomilla, se voi myös olla hyvä korjata soveltaa kuuma pakkaa alueelle, heidän antiseptistä ominaisuuksia että apua korjaus ihoa. Salvia, joukossa on monia ominaisuudet, On myös hyvä liittolainen soveltaa herpes ja vähentää oireita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 16


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico