Rakkuloita jalat: mitä tehdä ja luontaistuotteet niiden ehkäisemiseksi

rakkuloita, Samanlainen pussi nestettä, se tulee näkyviin Jatkoi hankausta ihon toisen materiaalin. Upouusi kengät, kuluminen epämiellyttävä kengät tai liiallinen hikoilu muutamia syyt yleisin esiintyminen ärsyttäviä ja jopa kivuliaita rakkuloita jaloissa. Mielenkiintoisesti, rakkuloita ovat suojamekanismi iho toimia puskurina hankausta ja jotenkin suojattu.

Mitä tehdä ehkäistä ja ennen kaikkea, helppous ongelmia ne aiheuttavat rakkuloita? Tässä tapauksessa voimme hyödyntää luontaistuotteet, joka voi olla erinomainen liittolainen pitää jalat suojassa pelätty rakkuloita, varsinkin jos vain merkki siitä, että pari vasta ostettu kenkiä.

ennaltaehkäisy

Kuten näemme paitsi tarvitse olla varovainen kengät -mukava lisä on sovelluttava terveydelle jalkamme, myös valinta sukat tai sukat. Estämään hiertymiä ja myöhemmät ihovaurioita, voimme soveltaa kerma mukaan lukien sinkkioksidi ja magnesiumsilikaatti pehmentää ihoa ja vähentää kitkaa sukat. Sinkki jauheet ja magnesium voivat myös säilyttää kuivan jalka imeä hiki.

kun valitset sukkahousut, paras ohut ja ilman saumoja. Niiden on oltava tarkka koko jalka, ei liian pitkä eikä liian lyhyt. Estämään rakkuloita on myös kätevä pestä ja kuivata jalat perusteellisesti, leikata kynnet asianmukaisesti ja valitse kengät ja sukat hengittävä.

Jos olet rakastaja urheilu, hyvä korjata sovelletaan pohjainen voiteet vaseliini aloilla suurimman riskin. Lisäksi heti kun tunne mitään kipua, on tärkeää pese saippualla ja vedellä, soveltaa antiseptinen ja laittaa sideharsoa suojella jalka, varsinkin kun rakkuloita näkyy kentällä. Kaikki nämä varotoimet auttavat ehkäisemään turvonneet jalat ja muodostumista avoin ja tulehtuneita haavoja.

Korjaustoimenpiteitä ja miten parantaa rakkuloita

rakkuloita, Joskus niillä on taipumus parantua lähes itsestään, on riittävä valita mukavampaa jalkineet. Jossa jalka pesu vedellä ja saippualla on riittävä. Ihannetapauksessa käyttää side alueen suojelemiseksi ja joissakin tapauksissa voi auttaa punktio läpipainopakkaus Varovasti nesteen poistamiseksi ja paranevat nopeammin. Kaikessa tässä meidän on oltava varovaisia, ettemme aiheuta infektio. On erittäin tärkeää desinfioida neulan alkoholilla sitä ennen.

Jos rakkuloita on erittäin kivulias tai on jälkiä verta sisällä, heti meidän täytyy turvautua lääkäri välttää mahdollisen tartunnan. Neuvoja, joiden pitäisi aina seurata diabetesta sairastavat tai verenkierron liittyvät häiriöt. Jos näemme kertymistä mätä haavan tai ihon punoitus riittävän voimakas sinne mennä lääkäriin, koska on olemassa vaara saada vakava infektio.

luontaistuotteet

Voimme myös käyttää luontaistuotteet hoitoon rakkuloita jaloillaan, sillä jalkakylpyjä perustuu luonnon aineista yhdistettynä lämpimällä vedellä. Esimerkiksi voimme käyttää piparminttu eteerinen öljy, of timjami tai eukalyptus. Toinen ratkaisu on kylpy Lämmin suolavettä ja bikarbonaatin. Nämä korjaustoimenpiteet käytetään pehmentämään ja kosteuttavat ihoa. Minttu, timjami ja eukalyptus rauhoittava, virkistävä, antiseptinen ja antibakteerinen vaikutus.

Voimme myös soveltaa sitruunan viipaleet tai valkosipulin kynsi, murskattu. Kaikki peitetty sideharso, se annetaan vaikuttaa yön yli. Se voi myös olla hyödyllistä oliiviöljyä tai soveltamalla geranium lehdet hienonnettu ja sekoitetaan maito.

Kun jalka kylpy laventeli Se on lääke, joka on toistettava joka yö, yhdistetään toiseen balsamia kuten tea tree ja kehäkukka, jotka kykenevät toimimaan bakteereja vastaan ​​ja tulehdusta.

Saatat myös olla kiinnostunut: Joogaa jalat Harjoitukset kotona ja älä unohda jalat talvella: ongelmat ja hoito.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 79


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi