Calendula Öljy: edut ja vasta-

kehäkukka öljyä, nimensä, se uutetaan kasvi samanniminen, joka tunnetaan myös kansan kuin leinikki. Se on kasvi, joka on ominaisuuksiltaan kukkia keltainen tai oranssi ja versoa keväällä ja kesällä. keskuudessa ominaisuudet kehäkukka öljy sisältää on tehokas kipua. Katsotaanpa tarkemmin, mitkä sen hyödyt, hyötyjä ja aiheet.

ominaisuudet

Kehäkukka sisältää, muun muassa, triterpene, flavonoidi, polysakkaridit, karoteenit, fytosterolit ja salisyylihappoa. nämä Vaikuttavat aineet myös he löysivät öljy uutetaan kasvin, tunnettu pehmittävä ja rauhoittava vaikutus. Kehäkukka öljyä voidaan käyttää turpoavat kuiva säröillä iho, punainen ja hyvin herkkä. Näissä tapauksissa, kehäkukka öljy sopii myös iholle lasten ja vanhusten. varten naiset, Lisäksi lisäedun, koska tämä öljy on hyvä liittolainen parantaa sävy ja ihon kimmoisuutta, lukien kasvot. Usein stressiä jokapäiväistä elämää ja ympäristötekijät (saasteet, savu nuuska&# 8230;) vaikuttaa terveyteen ihoa, esiintymästä tylsää ja lattea. Calendula öljy on ihanteellinen antaa uuden elämän ihoa ja on käyttökelpoista lievä akne. Vaikeissa akne, ennen sen käyttämistä se on parasta kuulla ihotautilääkäri.

Käyttötarkoitukset ja vasta

Kehäkukka öljyä voidaan käyttää yksinään tai sekoitettuna kosteusvoiteet Tavallinen yöksi saada antaa iholle uutta valotehoa lievittää tylsää sävy. Tämä öljy on erittäin hyvä kaulan ja dekolteen.

Naiset imettäminen voi myös käyttää kehäkukka öljyä estämään ja hoitamaan halkeamia ja kosteuttaa vauvan herkkää ihoa. Kuten aiheet, on huomattava, että kyseessä on vakava ihosairaudet kuten akne tai ihottuma, ihotautilääkäri olisi kuultava ennen.

Miten valmistautua

Kehäkukka öljy voi myös valmistella kotona kukkia. Tähän tarvitaan 100 g kuivattuja Calendula kukkia sekoittaa puoli litraa manteliöljyä. Meillä kehäkukka lasipurkkiin jossa on tyköistuva kansi, peitä kukkia öljyllä ja sulje pullo hyvin. Pulloa ravistetaan kerran päivässä ja jättää pullon kuukaudessa. Tämän jälkeen rasittaa öljyä käyttäen liinalla ja pitää pullon tummaa lasia.

Saatat myös olla kiinnostunut: kookosöljy: ominaisuudet ihon ja löytää eteeriset öljyt lopettaa viruksen ja vahvistaa puolustusta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 65


Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron