Lyhyt kampaus 2015: Mitä suuntaukset kestää? [KUVAT]

Lyhyt kampaus 2015: Mitä suuntaukset kestää? Aloittaa erittäin hyvä alku 2015 voimme kääntyä uuden leikkauksen. Uusi vuosi ja uuden leikkauksen. Jos sinulla on pitkät hiukset ja olet kyllästynyt siihen kannattaa radikaali leikkaus hiuksia, mutta olet niin rohkea veto pitkän tai lyhyen bob bob. Lyhyet hiukset, epäilemättä, on yksi trendejä 2015. Lue kaikkien trendien.

Vinkkejä ja hyödyt yllään lyhyet hiukset

Lyhyet hiukset on aina ärtyisä ja imartelevaa, Olemme myös aina kestää vuosia pois. Lyhyet hiukset on erittäin mukava pestäessä, kampaus ja kuiva, joten se on täydellinen lyhyt naisille vähän aikaa. Onnistumisen kannalta uusi lyhyt hiustyyli sitoutumista mene parturi tai kampaaja otsikkoa. Ne neuvoo jos &# 8220; lyhyt hiustyyli muoti&8221; voit näyttää hyvältä. Sen lisäksi leikkaus sinun pitäisi ajatella lisäämällä joitakin väriä jos haluatte läpi väriainetta tai polttimella. Lyhyt kampaus ovat ihanteellisia kuljettavat väri.

Epäsymmetrinen lyhyet hiukset on yksi suuntauksista 2015. lyhyet hiusten leikkaus, mutta edessä vasemmalla pitempi kuin hapsut kerros. Kaulan ja pään sivulla olisi käytettävä lyhyempiä. Se on hyvin imartelevaa kampauksen naisia ​​kunkin kierroksen epäsymmetrisiä saada pyöreyden poistamiseksi kasvoihin. Toinen lyhennettiin tonttu hiukset on trendi, joka on jo usean kauden menestystä. Pixie lyhyeen vie maskuliininen tyyli tai hiusten pörröistä kosketuksen. Talvella 2015 näemme otsatukka. Elävöittää Shorthaired voimme valita lisätä heijastuksia selkeämpi ja saamme kohokohtia kasvoihin. Saat uusimmat voi valita tonttu leikkaus, jossa on ajeltu puolella tai värillisellä väriaineita.

lk garçon

Toinen lyhyt hiustyyli joka tuhosi varma Garçon on hyvin tylppäpäistäminen leikkaus, ilman näkyvää järjestyksessä, mutta hiustenhoitotuotteita ja 100%. Saada tällainen kampauksen on parasta käyttää lyhyet hiukset tuotteita, kuten geelin tai Pomade. Toimiakseen tämä kampauksen sormilla ja nähdä turtunut tufts mielivaltaisesti, mutta huolellisesti.

polkkatukka

Jos et halua leikata sekä paras hiukset on bob leikattu tai bob. Keskimääräinen harja- ovat suorittaa kerroksia ja pörröistä valonsäteet. Cleopatra tyyli manes ovat aina klassinen, mutta ei enää tehdä niin suora, mutta kerroksittain ja paljon liikettä. Mutta muodikkain polkkatukka Se on se, joka on hieman alle korvat. Tämän tyyppinen leikkaus on hiukset pörröistä-vaikutus tai luonnon aalto. Jos sen sijaan haluat lyhyemmän bob, sinun pitäisi ottaa korville, se on hiustyyli kypärä kunnioittaen Melenita tyyliin.

lyhyet kiharat hiukset

Jotka sanovat, että naiset tukka voi käyttää lyhyitä hiuksia? Tosiasia on, että he voivat katso upeat oikotietä. Ennen kuin leikata hiukset sinun täytyy ajatella käpertyä ja leikata meidän antaa lisää volyymia. Parasta meille on leikkaamalla se suosii skaalaus ja meidän kiharat on oltava täysin sammutettua. Toinen vaihtoehto, joka ei koskaan vanhene on lyhyt afro.

Koskaan lyhyt ajeltu

Lyhyt kampaus ajellaan kaula Ne ovat erittäin ajankohtainen, sillä Scarlett Johansson ja Rosamud Pike kului punaisella matolla Oscar. Eteenpäin hiukset tyyli voi olla normaali, jossa hiuslisäke, kaikki hiukset takaisin, erosivat toisella puolella&# 8230; mutta yllätys tulee niskaan, joka on täysin ajeltu. Tutustu galleriaan nähdä keikkuu enemmän suuntaus 2015 ja saada ennen uuden talven 2016 ensi syksynä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 59 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة