Aliarvostus neliön kasvot 2017 [Kuvat]

Kunkin kasvot on kaunis itsessään ja siksi, Käytä hiustenleikkuun, joka parantaa sopii hyvin ja on yksi tyylillinen temppuja elämän, mutta eivät aina tiedä. Kuitenkin tänään aiomme näyttää, mitä nuo tyyppisiä aliarvostus 2017 suuntauksia näyttävät hyvältä neliön kasvot.

Aliarvostus neliön kasvot: uusimmat trendit 2017

Vaikka yleisin on se, että joka vuosi pois kampaus, jotka auttavat visuaalisesti pidentää neliön kasvot, neliön leuan peitetään tai pehmentää kasvojen, Tänä vuonna ei ole piilottaa määritteet, vaan antaa heille ja nauttia niistä, koska se on osa uusin käsityksiä kauneuden jossa kukaan sellaista kauneutta, mutta paljon ja joissa tärkeintä on, että jokainen henkilö tuntuu hyvältä itsestään, koska se on.

Kuuluisin stylistit kun seuraa tätä suuntausta, joten aliarvostusten kuuluisuuksia kuten Emily Deschanel, Angelina Jolie tai Lily Collins eivät enää halua heidän neliön kasvot valepuvussa, mutta tuomioistuin ottaa edelleen niiden ryhmittymiä ja parantaa sen luonnon kauneutta.

Yleensä ne ovat yhdistäneet neliön puolista miehen visio, mutta luvulle kaikki tämä on muuttumassa. Näemme enemmän catwalkeilla androgyyni kasvot naisia ​​ja miehiä, jotka muistuttavat, että naiseus ja miehisyys ylitetä käsityksiä ja määräsi Kauneus voi olla monin tavoin. Joten vaikka muina vuosina taipumus leikata pitkät hiukset naamioida neliön kasvot, nyt muunlaisia ​​leikkauksia, jotka suosivat neliön ominaisuuksia on lisätty, parantaa sen luonnon kauneutta, mistä keikkuu kuten tonttu, leikkauksilla bob trendi ja LOB-, jopa takkuinen leikkauksia.

Joten jos sinulla on neliön kasvot, ikään soikea, pyöristetty tai teräviä, sinun pitäisi tietää, että sinä olet kaunis juuri sellaisena kuin olet ja hyvä Aliarvostusprosentti peitä luonnollisia keinoja, vaan annetaan heille joitakin visuaalisia ja tyylillistä temppuja joka tuntuu kaunis.

Huomatakseen, että uskomatonta hiusten leikkaus oman neliön kasvot, älä missaa kuvagallerian jonka me olemme valmistaneet paras aliarvostus neliön kasvot 2017 trendi.

Saatat myös olla kiinnostunut: Lyhyt kampaus 2017: tyylit ja uusia suuntauksia [KUVAT] ja leikkaus bob kampaus: Top [KUVAT]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 67 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo