10 tapoja saada aaltoilevat hiukset ilman levyjä

Haluatko ylpeillä pehmeät kiharat ja aallot uhkea? Sillä Ella Tänään näyttää 10 tapoja saada aaltoilevat hiukset ilman levyjä, välttää suorittamalla hiukset stressiä korkeat lämpötilat ja saadaan sama tulos.

Ja levyjen kanssa, lopussa olet vähitellen pilaa hiukseni. Takaamme erittäin luonnollinen määrittely ja hiukset ilman sähköisyyttä meidän neuvoja. Kuten näytämme, miten saada sileä karva käyttämättä levyjä, Tänään aaltoja ainutlaatuisia uusia temppuja ja salaisuuksia.

aaltoileva hiukset käyttämättä diffuuserilevyt

Kuivaa diffuusori on yksi kultaista sääntöä kihara tai aaltoileva karva. Saavuttaa luonnollisen lopputuloksen Työskenneltyään kampauksen ja hiukset. Aluksi, Kuivaa hiukset pää alaspäin. Kaikki mitä sinun tarvitsee vain syöttää hiukset diffuusorin ja jätä muutama minuutti. Se käyttää keskilämpötila, ei liian kuuma, jotta vältetään haitallista hiukset. Kun olet huomaamatta kuivuvat pään ja sormilla kevyesti kovertamiseen hiukset ja valmiina. Paremman kiinnityksen, tartu vaahto tai hiusgeeli huolehtia terveyden hiukset.

Pesun jälkeen hiukset ja vielä kostea (ei märkä), kerää hiukset Tällainen kierre kun osoitamme kuvassa. Olkoon toimia 4 tai 6 tuntia saada kiharat ilman lämpöä. Voit jopa nukkua hänen kanssaan. Tulos yllättää.

Sleeping punokset

Mikään ei ole tehokkaampi kuin nukkua punokset saada supernaturalminds aaltoja. Tämä on yksi vanhimmista ja suosituimmista tavoista, että jopa meidän isoäidit. Niin, että tulos on vielä parempi, hanki itsellesi kaksi punokset, yksi kummallakin puolella päätä, ottaen huomioon hiusraja. Seuraavana aamuna tulet hämmästymään tulokseen.

Kiharat joustavalla papiljotit

Käytännöllisempi kuin perinteiset papiljotit, joustavat papiljotit pystyvät antamaan kauniit hiukset liikkeen. Saada niin monta kuin haluat, kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kippurassa haluat. Joillekin Kookkaammat kiharat, käyttävät suuria papiljotit. Pidä ne 3 tai 4 tuntia ja poistaa, kiinnitä ne lakalla. Voit myös käyttää kuuluisaa lämpö rullat, jotka aiheuttavat tunne (vain jos luopui yrittää kiemura ilman lämpöä).

heilutti hiukset bändi

Olemme työskennelleet tällä kertaa kuiviin hiuksiin. Valitse bändi panta niin, että se on sileä ja notkea edessä. Jälkeen jakamalla hiukset osiin ja telan ympäri samalla kaistalla. Vain kolme tuntia hiukset on aaltoileva ja määritelty.

aaltoileva hiukset sukka

Käyttämällä sukka ja vaahto saavuttaa haluttu vaikutus. Leikkaa kärki sukka, joka on avoin molemmin puolin ja tullut korkean poninhäntä. Ponte sitten alaspäin ja vaahtojen. Sitten laittaa sukka ja rullaa hiuksia päistä, luoda eräänlainen pulla. Vain kuusi tuntia aaltoilevat hiukset ja olet unohtanut ikuisesti levyjä.

Ei lämpöä kiemura sormi

Heti pesun jälkeen hiukset, jakaa kahteen osaan kummallakin puolella vielä märkiä hiuksia ja luo eräänlaisen punokset raju sormi. Jätä 3 tai 4 tunnin ajan. Kun menet pudottaa, sormilla pöyhiä sitä ja hakea lakka kiinnitykseen. Tulos? Luonnollisempi aaltoja.

Tee pulla

Tee itsellesi pieni mutta hyvin edellyttää nukkua hänen keula ja et ole aivan niin yksinkertainen. Saat huomattava vaikutus tulee kaksi apinoita, yksi kummallakin puolella, unohtamatta kummalla puolella pohjat kuluvat raita parhaan tuloksen.

Käpertyä huivin

Hanki itsellesi kaksi tai kolme otsanauhat, yksi hiustarvikkeet nähty catwalkeilla tälle keväällä silkkihuiveja. Se on eräänlainen hienoja nenäliinoja tai paloja kangasta tehty vanha paita. Kiedottu pieni nukka hiukset. Tuloksena on luonnollisempi kuin luulet, ja yli Kestää!

Menetelmän haarukoiden

Pidätkö tiukka ja iso kiharat? Käytä niin paljon nastoja kuin voit ja luoda niitä osaksi nuttura eräänlainen täyttää sinut hiukset. Tulos, muutaman tunnin kuluttua, se on hämmästyttävää. Vaikka et vaivaudu, voit nukkua hänen kanssaan. Korjattu hiusten vapautuessaan joidenkin hiuslakkaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron