Kamomilla Shampoo: Tyhjennä hiukset! [KUVAT]

Kamomilla Shampoo: Tyhjennä hiukset! Jos olet luonnollinen blondi ja pieni oli valo hiukset, mutta vähitellen mennyt tumma, me kertoa, miten se ilmenee uudelleen ilman väriaineet tai keinotekoisia väriaineita! Kamomilla shampoot saavuttamiseksi äänen uudelleen olet menettänyt, ja mikä parasta, huolehtien perustuu hiukset kosteuttavat päivittäin ilman tuotteita, jotka vähitellen vaurioitunut ja kuiva meidän hiukset. Huomautuksia shampoot saada sinut paremmin mennä ja täydentäviä tuotteita parantaa sen vaikutuksia.

On monia tapoja saada vaaleampi sävy hiukset. Kamomilla shampoo sopii vaalentamiseen hiukset vaaleaan, tietenkin, ja hiukset tumma blondi. Ja sanomme tumma vaalea koska mitään ihmeitä. Älä teeskentele huuhtele kamomilla yhden ruskeat hiukset tai musta, koska et saa sitä. Ihannetapauksessa ripaus kirkkaus ja luonnollisuus hiukset, ja me kerromme teille, jotka ovat parhaita shampoot saada se:

  • Timotei Reflejos DoradosNimensä, ja kiitos kamomilla ja Ranskan purkaa hunajaa akaasia, Saat ne himoitun kultaisen kohokohtia. Se sopii vaaleat hiukset, vaaleanruskea tai jopa polttimella. Paras tämän tuotteen on kirkkaus se tuo hiukset, jättäen pehmeä ja täynnä elämää. Sen hinta on noin 3 €.
  • Shampoo Klorane kamomillauuteTämä shampoo on ominaisuuksia keventää hiukset voimakas aromi kamomilla, mikä puolestaan ​​pehmentää ja elvyttää päänahka. Se sisältää pigmenttiä, joka jatkuvasti käyttää sitä, antaa meille hyvin luonnollinen kultainen. Shampoo rakenne on pehmeä ja hyvin nestettä. Se on 200 ml muodoissa ja 400 ml ja hinnat ovat välillä 8 € ja 14 €.
  • Reflex Shampoo Rubios InteaTämä shampoo on runsaasti kamomilla kukkia ja Vaikuttavat aineet hoitaa hiukset. Voit käyttää sitä myös jonkin värjätyt hiukset tai korostettuna. Se on 250 ml tai 500 ml pulloissa. Sen hinta vaihtelee 8 € ja 14 € koosta riippuen.
  • Johnsonin Vauva Shampoo KamomillaTämä shampoo käyttää sekä aikuisille että lapsille. Jätä selkeä, kirkas ja hyvin sileä, ansiosta luonnollista seosta kamomilla hiukset ja huuhteluaine. Se on 500 ml muodossa ja sen hinta on noin 2,80 €.
  • Stylus Deliplus Kamomilla shampooTämä shampoo, joka voi löytää mercadona Se on 400ml muodossa ja maksaa € 1,70. Mitä tulee arvo Hän ansaitsee tulla esiin. Se on vaaleneminen ominaisuuksia ja estää ärsytys päänahan. Haju on yksi sen vahvuuksista, joka tarjoaa erittäin raikas ja miellyttävä tuoksu. Saat erittäin pehmeä karva.

Kyllä, huomata vaikutukset hiukset huuhdellaan on oltava johdonmukaisia ​​niiden käytössä. Samoin voit käyttää maskit tai voiteet huuhtele että parantaa sen vaikutusta. Ilmoitamme teille, että meidän mielestämme ovat kaksi parasta:

  1. Intea tarjoaa hengityssuojainta (8,60 €) ja erityyppisiin vaalentamiseen voiteet sillä Platinapommi, blondi kohokohtia tai luonnollisen vaaleat (välillä 9 € ja 11,30 €).
  2. Klorane-vaahtoa kamomilla ilman huuhtelua. Tämän vaahto saa loistaa valoa ja heijastuksia sekä Detangle hiukset. Se tulee purkki 150 ml ja sen hinta on € 9,33.

Jos olet hyväksi luonnontuotteiden hiukset, voit huuhtele hiukset kamomilla kylpy käytön jälkeen shampoo. Voit valita, miten pysyä?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 39


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer