Miten kasvaa nopeammin luonnostaan ​​kulmakarva

Kuka ei halua tarkastella täydellinen kulmakarvat? Jos näet, että kulmakarvat ovat hitaita kasvamaan ja epäonnistut tavoitteesi, kokeile jotain näistä luonnollisista vinkkejä kasvaa kulmakarvat ennätysajassa.

Temppuja kasvaa kulmakarvat

Voimme antaa sinulle monia vihjeitä saada täydellisen kulmakarvat, mutta ensin meidän täytyy saada olla paksuus haluamme, ja siitä, mitään parempaa kuin noudattaa annettuja neuvoja aiot antaa sitten nopeasti ja luonnollisesti kasvaa kulmakarvat. Aim!

  1. risiiniöljy: Finger soveltamalla joitakin tämän risiiniöljyä kulmakarvat yöllä ja puhdistus aamulla, saat ne on suurempi paksuus 3-4 viikkoa. On parasta sekoittaa sitä hieman oliiviöljyä ja myös auttaa kasvamaan silmäripset.
  2. rosmariiniöljy: On parasta tehdä ostoksia rosmariini eteerinen öljy, sekoittamaan minkäänlaista öljyä, voi käyttää vauvan, koska se auttaa pehmentää tuoksu ja näin välttää ihon ärsytystä. Kuka tahansa voi käyttää päivittäin ja nähdä tuloksia vähitellen.
  3. vaseliiniKyllä, se kuulostaa oudolta, soveltamalla hieman vaseliinia kulmakarvat saat lujana ja suora, koska edellytykset ja kosteuttaa ja näet tulokset noin 3 kuukaudessa, jos haet 3-4 kertaa päivässä.
  4. Kookosöljy kasvulle kulmakarvatTämäntyyppinen öljy auttaa nopeuttaa kasvua hiukset kulmakarvat, joten se on myös paksumpi. Paras: sovelletaan suoraan ja sen voi jättää koko yön.
  5. sipuli mehu: Voitko ottaa takaisin haju, mutta jos haet hieman tuoretta sipulia mehu yli hänen kulmakarvansa ja anna toimimaan puoli tuntia, puhdista kasvot, autat edistää uusien hiusten kasvua, koska sisältävät suuren määrän rikkiä, se auttaa parantaa verenkiertoa alueella.
  6. Hieronta oliiviöljyä kasvaa kulmakarvat: Vain viiden minuutin päivittäinen hieronta välisellä alueella kulmakarvojen, auttoi hieman oliiviöljyä, kasvaa verenkiertoa alueella, joka auttaa lisäämään hiusten kasvua kulmakarvoja.
  7. Aloe Vera: Ota muutama lehtiä aloe vera ja perunamuusi niitä, niin, hieronta alueella kulmakarvojen mehu sinulla, jolloin saavutetaan hiusten kasvaa nopeammin, koska liiallisen poistamisen tällä alalla, hiukset kasvavat paljon hitaampi.
  8. maitoTämä maitotuote, että meillä kaikilla on kotona, auttaa meitä olla Paksumpi ja kulmakarvat, koska maito ravitsee tällä alueella, joten hiukset kasvavat nopeammin. Paras tapa soveltaa sitä heittää maitoa on puuvillaa, sitten soveltaa sitä aluetta ennen nukkumaanmenoa, antaa sen vaikuttaa yön yli.
  9. Vitamiinien B ja D: Syömisen runsaasti näitä vitamiineja auttaa torjumaan vaikutuksia kulmakarvat nocivosque olla noin, kuten ripsiväri ja eyeliner ja osoittaa näitä elintarvikkeita päivittäistä ruokavaliota.

Mitkä näistä vinkkejä aiotte yrittää Kulmakarvat kasvavat nopeasti ja luonnollisesti?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =