Luonnollinen itseruskettava: Miten se tehdään kotona

Luonnollinen itseruskettava: Miten se tehdään kotona. Kesä on aivan nurkan takana ja on aika esitellä kadehdittava rusketus. Jos sinulla ei ole aikaa mennä rannalle tai uima auringonottoon voimme auttaa kotiin korjaamaan. nämä Koti temppuja saada Morena Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​valmistaa ja mikä on erittäin tärkeää myös avulla voit säästää paljon rahaa kalliita kauneuden tuotteita, jotka eivät ole saavuttaneet tuloksia odotit. Toinen etu näiden aurinkopyörättömiä kotiin on se, että on valmistettu luonnollisista ainesosista sivuun kemikaalien muita tavanomaisia ​​aurinkopyörättömiä.

Oletko aina ollut kateellinen niille ystäviä, jotka sported mahtava kesä rusketus? Voit olla yksi heistä. Haluatko tietää kuinka nopeasti ruskettuu? Panee merkille näitä temppuja, että esitämme alla; Tulosten pian saapuvat.

Fake Tan mustaa teetä. Ehkä, kunnes nyt vain tiedät ominaisuuksia mustaa teetä infuusiona. Kuitenkin hyödyt terveydelle monia etenkin kysymyksissä. Musta tee sopii poistamaan Mustapäiden, näppylöitä, colorarte hiukset ... Mutta se on yksi tärkeimmistä ainesosista joukossa kotiin rusketustuotteet. Keitetään puoli litraa vettä ja anna sitten 15 mustaa teepusseja. Kun juoma on keskittynyt tämän kotiin voit hakea itseruskettava. Mutta miten se tehdään? Voit tehdä tämän käyttämällä spray pullo ja spray itse näillä alueilla haluat rusketuksen. Jätä se muutama minuutti ennen kuivausta ja kastiketta. Jos sinulla ei ole spray voit laittaa nesteen kylpyamme vedellä ja laskemalla häntä antamaan sinulle kylpyamme. Yksi eduista jälkimmäinen vaihtoehto on se, että itse nahkuri jaetaan koko kehon.

kasvojen itse nahkuri porkkana kasviöljyllä. Valmistella tämän itse nahkuri tarvitset 20 ml porkkana kasviöljyä, 10 ml kasviöljyä aprikoosi ydin, ruusunmarja tai jojobaöljyä; tahansa kolmesta viimeisestä on voimassa. Ensinnäkin puhdistaa alue, jossa voit hakea tuotteen. Hiero kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin ennen kuin tavallisesta kosteusvoidetta. Offre sekoita porkkana ja muiden kasviöljyjen, että olet edellä luetellut antaa antioksidanttisia ominaisuuksia ja vitamiini koska porkkana on ainesosa, joka parantaa rusketus.

Itseruskettava porkkana, hunajaa, sitruunaa ja oliiviöljyä. Sijoittaa kaksi tai kolme porkkanat hienonnettuna; lisätään kolme lusikallista oliiviöljyä, kaksi ruokalusikallista sitruunamehua ja yksi ruokalusikallinen hunajaa. Porkkana on yhtenä esimerkkinä elintarvikkeiden edistää rusketus. Sitten rikkoo kaikki ainekset kunnes hieno tahna. Tallentaa seos lasiastiaan, edullisesti tumma. Ennen kuin haet iholle tulee ravista hyvin. On aiheellista pitää se jääkaapissa vaurioitumisen välttämiseksi lämpöä.

Nyt tiedät miten tehdä kotona ilman, että aurinkovoidetta aurinko, Mitä odotat keuliminen kadehdittava rusketus?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 6


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة