Koti peitevoide: Miten tehdä itse askel askeleelta

Koti peitevoide: Miten itse. Väsymys, stressi, huono ruokavalio ... motiiveista ulkonäkö tummia on monia ja erilaisia. Jos olet yksi niistä monista naisista, jotka kärsivät näistä anti esteettisiä pussit naamasi on aika löytää ratkaisu. Unohda kaikki ne kalliita tuotteita olet jo yrittänyt etkä ole raportoitu yhtään tulosta. Kokeile seuraavia kotiin korjaustoimenpiteitä että esitämme alla. Hyvin pian huomaat edut ja myös erittäin taloudellisesti.

Pidätkö itseäsi flirttaileva nainen? Kuten huolta kuvasi? On monia ihmisiä, joilla on esteettinen ongelma silmien alla, jotka tekevät kaikkensa poistaa hänen kasvoistaan. Tummia ja pussit ovat ruma ilmiö ikääntyminen kasvot hyvin tasainen ja nuorekas sitä. Mutta miksi ne näkyvät? Liiallinen melaniinin tuotantoa syntyy tietyntyyppisten ihon tai laajentuma kapillaareja ovat peräisin näissä piireissä.

Jos kärsit joskus, olla varma, olet aloittanut jonkinlainen kauneudenhoitopalvelut torjumiseksi tummia, että et ole antanut odotettua tulosta. Oletko kokeillut, ehkä silmälaput kotihoidossa? Tulee kynä ja paperia, koska silloin esitämme eri kotitekoinen reseptejä tummia ja silmä pussit.

  • Antiojeras kotitekoinen reseptit kamomilla. Lisää kiehuvaan veteen ja sitten kaksi pussia kamomilla teetä. Anna seistä muutama minuutti ja kaksi puuvilla kyllästetty seoksella. Syöttää kunkin näistä puuvilla suljetulla silmäluomet 10-15 minuuttia.
  • kotitekoinen resepti silmälaput kurkkua viipaleiksi. Tämä luonnon korjaamiseksi torjumiseksi tummia kurkku on yksi vanhimmista ja myös yksi tehokkaimmista. Aseta kurkku viipaleita silmien alla 5 10 minuuttia päivässä. Hanki kurkkua ihon vaalentamiseen, raportointi rentouttava tunne. Kun kyseessä on muita kuin kurkku kotona voit toimittaa sen peruna.
  • luonnollinen peitevoide silmille kanssa kylmää maitoa. On tärkeää, että haet täysmaito koska luonnollisen rasvan antaa pehmeyttä ja nesteytys ihoa. Se tulee myös tärkeä lämpötila, sillä kylmyys sortaa verisuonia saada vähentää turvotusta. Miten voit aplicártela? Se tarjoillaan kylmänä täysmaitoa pieneen kulhoon. Moja kaksi puuvillan se ja laita kumpaankin silmään. Kun puuvilla ovat menettäneet mójalos lämpötila uudelleen. Tämä sokea kotihoidossa olisi aplicártelo 15 minuuttia.
  • kotiin peitevoide munanvalkuaiset. Valmistella tämä kotitekoinen resepti vispilä kaksi valkuaiset pehmeä piikkien ja harjalla silmien alla Käytä valkuaiset. Varattu 15 minuuttia ja huuhdellaan vedellä alueella. Valkoiset sisältävät B2-vitamiinia parantaa verenkiertoa ja on supistava vaikutus, joka puhdistaa ja pehmentää ihoa.

Oletko pannut merkille kaikki nämä luontaistuotteet tummia? Valitse yksi, joka on vakuuttunut sinulle. Tulokset yllättää.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 72 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron