Kasvovoide rasvaiselle iholle: Mitkä ovat parhaat?

Huolehtiminen ihosi on välttämätöntä. Ennen kuin aloitat huolta kasvosi sinun pitäisi tietää, mitä ihotyyppi olet. Jos sinulla on rasvainen iho täytyy käyttää tiettyjä tuotteita ihotyypillesi. Rasvainen iho tarvitsee kasvovoide (Kuten kuka tahansa muu ihotyyppi). Rasvainen iho on taipumus tuottaa finnejä, Jere, akne&# 8230; Voit estää tätä tapahtumasta kasvojen puhdistus ja käyttö voiteet on oltava. Vuonna EllaHoy olemme koonneet parhaan kasvovoiteiden rasvainen iho. Älä missaa sitä!

kasvovoide rasvaiselle iholle, olennainen

Riippumatta siitä kuinka vanha olet se on kätevä soveltaa itsellesi kasvovoide hoitaa kasvosi. Rasvainen iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. On erittäin tärkeää, että teet kasvojen yötä päivää, ja sitten lampetit kasvovoide rasvaiselle iholle. vakio nesteytys on erittäin tärkeää terveyden kaikille ihotyypeille, ja myös rasvoja. Käytä voiteet öljytön ja ei-comedogenic. Videolla Yllä näet kauneudenhoito rasvaiselle iholle, olennaista hoitaa ihoa.

Kerma geeli baikaljärvi tulevalla jauheella juuresta Scutellaria ottaa voimakas tali säätöominaisuudet. Sen kaava vähentää ylimääräinen rasva, minimoi huokoset ja iho matifica. Lisäksi kosteuttaa koko päivän. Se on ei-comedogenic kaava ja kevyt rasvaton koostumus ja säätelee ihon.

Dramaattisesti erilainen kosteuttava geeli ™ Clinique

Geeli kasvojen kosteusvoide, joka Se auttaa kosteuttavat ihoa lisäämättä rasvaa. Tämä tuote auttaa ylläpitämään optimaalisen kosteustasapainon T-alue ja posket. Se on öljy-suihke, joka pehmentää, tasoittaa ja parantaa ihon välittömästi.

ultra kasvojen &# 8220; öljytön&8221; kosteusvoidetta Kiehl

valo kosteusvoidetta, joka auttaa vähentämään ylimääräistä rasvaa ihoa. Lets face jossa tarkastellaan terveempiä ja tylsä. Tämä ansoja kosteutta kosteuttaa ihoa ja palauttaa tasapaino ansiosta monimutkainen kosteuttavia ainesosia kuten juuriuutetta Imperata cylindrica tai C-vitamiinia ihon pysyy tuoreita ja terveellisiä koko päivän. Paraben-vapaa öljyjä.

Mat Kosteus Effaclar talin säätelystä La Roche Posay

Ihanteellinen kasvovoide rasvainen iho, mutta herkkä. Se on kuivaus öljytön koostumus ja pitkäkestoinen mattifying vaikutus. Se on kaksinkertainen heijastamaton + anti-laajentuneen huokosia. Kosteuttaa ja matifica iho heti, päivä toisensa jälkeen, ja ihon rakenne on puhdistettu, huokoset ovat hienostunut ja talituotantoa vähenee. Jos sinulla on herkkä iho ja rasva tämä voide sopii ihotyyppisi.

Ultra-Sheer ihoa tasapainottava Daily Defense Paula valinta

Ultra-Sheer ihoa tasapainottava Daily Defense SPF 30 ultra-sileä päivällä kerma Se tarjoaa useita anti-aging etuja sekaiholle hyvin lihava. Säätelee myös eritystä tali, minimoi huokoset ja kosteuttaa ihoa. Kasvojen iho tuntuu sileämmältä ja tuoretta mattapintaisia. Se auttaa myös pigmentti kulmat katoavat. Tämä voide sopii naisille rasvainen tai sekaiholle, jotka haluavat taistella rasvaa ja ikääntyminen.

Näiden tavoitteiden mukaisesti voiteet naamasi älä missaa seuraavia anti-aging voiteet 20 ja 30, nuorentaa kasvojen voiteet ja ravitseva voiteet kasvosi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة