Miten poistaa leuka karvoja

Miten poistaa leuka karvoja. Paitsi viikset, toinen kosmeettinen ongelma ovat karvat leukaansa. Se on jotain, joka ei yleensä puhu, mutta se on todellinen ongelma, ja että monet naiset (lähes kaikki) kärsivät. Jotkut naiset ovat vain vähän hiuksia, toiset vähän nukkaa, mikä on todella huono. Talvella ei ole paljon ongelmia, koska meikki pelaa suuri liittolainen, mutta kesällä olemme alttiimpia. Älä missaa artikkelin tänään, jossa kerromme, miten poistaa ne ärsyttävä leuka hiuksia.

Leuka karvoja meidän on harkittava kaksi muuttujaa: ensimmäinen on hiukset kasvavat nopeammin, toinen valo näyttää paljon. Mitä voimme tehdä? Ensin pitäisi välttää järjestelmän maailman vanhin karvojen poistoa: veitsi. Tämä järjestelmä annamme lapsille. Terä ainoa asia saamme on karva kasvaa vieläkin nopeammin ja mustat ja kesällä näyttää silti kevyt. Muista myös, jos meidän hiukset ovat vaaleat tai tumma. Jos olet blondi olet onnekkaampi, koska hiukset on yleensä heikko ja on paljon vähemmän. Voit poistaa käyttäen yksinkertaisia ​​puristimet (kulmakarvojen). Naiset, joilla on tummat hiukset käyttää myös pinsetit, mutta on muitakin vaihtoehtoja hoitojen, kuten elektrokoagulaatio. Se koostuu ohuesta neula osuu pilotti lamppu täristää sähköä, joka tuhoaa sukusolujen, jolloin se estää hiusten uusiutumista. Se vie aikaa, mutta tulokset ovat erinomaisia.

Toinen vaihtoehto on käyttää pulssi valo tai laser karvojen poistoa, mutta pääsääntöisesti toimii hyvin tummat hiukset epäselvä. Joka tapauksessa, kuullen asiantuntija. Jos sinulla on paljon pöyhiä voi johtua hormonaalista ongelma, niin sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa löytää syy ja ratkaisu. Muut menetelmät harkita on hiipumassa. Tämän järjestelmän saat että vaalea hiuksia tullut, joten useimmat eivät. Ennen kuin tätä menetelmää tehdä testi iholle, koska ne ovat tuotteita, jotka voivat vahingoittaa sitä. Voit myös käyttää vahaus, mutta se on kylmä, koska kasvojen iho on herkkä. Kiireellisissä tapauksissa karvanpoistovoiteella kasvoille voi pelastaa meidät näistä unwelcomed pelitos. Ihokarvojenpoistolaitteet kierre Se on toinen vaihtoehto, joka on tulossa yhä suositumpi. Vaikka nämä kaksi menetelmää sinun pitäisi tietää, että hiukset kasvavat takaisin. Käytä ale vera geeli parranajon jälkeen parantua alueelle. Voit myös kokeilla voiteita, jotka hidastaa kasvua kasvojen hiuksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 51


Content