Hiustenleikkuu Fall 2015: tyylit nuorentaa [KUVAT]

Hiustenleikkuu Fall 2015: tyylit virkistäviä. Lähes kaikki naiset haluamme näyttää nuoremmalta, ainakin haluamme näyttää kauniilta ja suositaan. Siksi on erittäin tärkeää näyttää hyvältä aliarvostus. Sinun on käytettävä kampauksen, leikkaus ja hiusten väri, että tuntuu hyvältä ja edistävät kasvosi ja ominaisuuksia. Lisäksi, jos lyöt hiustenleikkuun joka uudistaa vielä parempi. Vuonna EllaHoy ehdotamme erilaisia ​​kampauksia tänä syksynä 2015.

Ensin ennen kuin leikata hiukset, sinun täytyy tietää tyypin kampauksen haluat. Hyvä ratkaisu on ottaa valokuvan kampaaja / a. Siellä neuvoo onko tällainen tuomioistuin tai kampauksen on oikea naamasi. Yksi aliarvostusten Useimpina vuosina olemme päätä midi hiukset on hyvin muodikas tällä kaudella. Tämän tyyppinen hiusten kutsutaan myös pitkä bob. Sen sijaan, että suoraan leikkaamalla, valitaanko harja midi kiipeilyä ja lisätä hieman valoa kasvoillesi on sydänlanka, kevyempiä kuin luonnollinen väri hiukset kasvojen. Toinen hyvin imartelevaa leikkaus on bob, eli harja värin alle tai yli korvien. Tummat sävyt hiukset aina lisätä vuotta yllämme, niin se on aina hyvä selventää hieman hiusten värjäykseen, sydämet ja joitakin uusia tekniikoita väri nykyäänkin.

Jos sinulla on kiharat hiukset valita hiusten alle olkapäät, kuivata hiuksesi kiharat nousee ja antaa volyymin ja liikettä. Bangs myös uudistumiselle. Syksyn 2015 sileä ja suora hapsut hyvin luonnolliset hiukset tehdään. Jos haluat ottaa toisen leikata trendi, joka vie meidät vuotta valitsee: leikkaamiseen nyytti . Se koostuu tuo harja midi tai alle olkapäät pörröistä vaikutus, pitkä kerrokset ja pitkä otsatukka. Tämän tyyppinen leikkaus saavutetaan leikkaamalla veitsellä. Niille, jotka eivät halua käyttää otsatukka leikata johtoon kehitys erosivat keskellä. Hiukset on oltava luonnollinen koostumus ja hieman sotkuinen. Muina aikoina, linjaa kuljetetaan keskelle. Näissä tapauksissa kannattaa kokeilla salon missä kulkee sinua paremmin. Yksi ongelmista kohtasimme täyttämisessä vuosina on hiustenlähtöä, jos sinulla on erittäin hieno hiukset pieneen tilavuuteen valita hiustenleikkuun bob hieman kerrokset puoli korkeus. Jos haluat hiuksiaan hyvin lyhyt, päättää jonkin Pixie leikata ilmalla tai punk tonttu leikkaus on paljon tekstuurin ja luonnon aaltoja.

L


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 10 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة