Deliplus oliivi kerma, se aiheuttaa syöpää?: The Truth

Deliplus oliivi kerma, se aiheuttaa syöpää?: The Truth. Olive vartalovoide Deliplus, jolla on vihreä kansi, on yksi voiteet Myydyimmät kansallisesti. Alusta alkaen se on todella puhunut siitä, mitä hyvää se on, miten kosteuttaa ihoa lisäksi sen hinta, joka on erittäin edullinen. Kuitenkin joidenkin kuukausien ajan se on ollut kyseenalaiseksi tätä voidetta. Joissakin tiedotusvälineissä, erityisesti internetin kautta, se on huhuttu, että tämä voide on karsinogeenisia komponentteja, joten ne eivät ole mitään suotuisa meidän ihon. Haluatko tietää, mitä on totta vai ei tässä selvityksessä?

Että supermarket tuotteet mercadona Ne ovat mullistaneet kosmetiikka oli ja yleinen kotitaloustuotteet, ole uusi uutinen.

Koska esiintyy elämässämme Valencian supermarket, on totta, että enemmän tai vähemmän on tuote tämä talo on, että arvo, supermarketista ansaitsee paljon muita kilpailijoita.

Ja että Mercadona Se sopeutuu kertaa ja näkee asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi Hyvin edullisia Se tarjoaa laadukkaita tuotteita, kuten esimerkiksi selluliittia geelejä kylmää ja lämpöä levitetään päivittäin hieronta antaa hyviä tuloksia tai viimeistään muodista kuten magneettisia maalit tai pysyvä baareissa huulet.

Usein kilpailemaan suurten tuottajien kosmetiikkaa. Mutta epäilemättä suurin vallankumous, joka tapahtui tässä supermarketissa seurasin oliivi kosteusvoidetta Deliplus. Hän mukaan Vicente Ruiz, presidentti RNB kosmetiikkayritys, kerma päättäjille, noin miljoona kappaletta myyty kuukaudessa, kun sen alkuperäinen ennuste oli 70000.

Tämän vuoksi on ollut monia ihmisiä, jotka ovat epäili laillisuuden tuotteen mikä osoittaa, että jotkut sen osat ovat karsinogeenisia ja ovat kiellettyjä. Mutta mikä tässä kaikessa?

Totuuksia ja valheita oliivi kerma Deliplus

Huhu herjaavaa, onko osa ainekset Ne käytetään Deliplus oliivi voide erittäin kuivalle iholle on haitallinen, Se on toteutettu ketjun läpi sähköpostitse "ilmoitus" yleisölle mahdollisista ongelmista, jotka voivat seurata jos vievää.

Siinä todettiin, että 19 ainesosia haitallisten tai riippuvuutta aiheuttavien lisäksi vaikuttavia aineita heikkolaatuista.

Mukaan saadut tiedot OCU (Organization kuluttajien ja käyttäjien), jokainen yksi komponentit Tämä kerma ovat täysin oikeudellinen ja laajalti käytetty paitsi Deliplus kerma brändi, mutta muut suuret yritykset.

Toisaalta, kaikki nämä tuotteet noudattavat erittäin perusteellinen valvonta Viranomaisten lisäksi myös seurata suosituksia Euroopan unionin. Siksi, jos et noudata niitä olisi poistettava välittömästi markkinoilta.

Toisaalta, kaikki ei ole ruusuinen, ja on totta, että joitakin osia sisältävä kosteusvoidetta, jotka eivät ole laittomia, eivät ole täysin suositella. Toisaalta, kulutus ei aiheuta vaaraa terveydelle.

Tässä ryhmässä voisi sisällyttää ryhmä parabeeneja tai öljy kuten parafiinia (vaseliiniöljyä), kuitenkin, ja nähdä ainesosat kerma lopussa on lista, joka tarkoittaa, että sen sisältö on varsin alhainen ja merkityksetön.

Siksi meidän ei tarvitse olla huolissaan tai sivuuttaa perusteettomia huhuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 46


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo