Punainen henna väriaine: Mitä ääniä voidaan saavuttaa?

Punainen henna väriaine: Mitä ääniä voidaan saavuttaa?. Henna on luonnollinen hiusvärin. Lisäksi väri hiukset, virkistää ja vahvistaa sitä. Henna väriaineet ovat muodikkaita, yhä useammat ihmiset joutuvat käyttämään väriaineita &8220; normaali&8221; Ne tekevät liian myrkyllisiä ja haitallisia ainesosia hiukset. Henna aina reddens, mutta voit saada eri sävyjä ja ääniä erittäin mielenkiintoinen. Kerromme, mitä äänet voit saada ja hakumenettelystä.

Mikä on henna? Henna on luonnollinen vihanneksista tehtyä. Sitä saadaan kuivattuja lehtiä pensas nimeltä henna. Henna käytetään jo pronssikaudella muinaisessa Egyptissä&# 8230; Vain Henna värjätyt punaiset hiukset, ei Henna vaaleat hiukset tai ruskea. Silti on kasvivärit käytetään värjätä vaaleat ja ruskeat hiukset. Tällöin Henna (tai ei) muiden kasvien se on sekoitettu. On olemassa muutamia kasvivärit: indigo, kassia, kävelykatu, raparperi&# 8230; Yhdistetty Henna hiukset Keratin tekee sinut värjätä hiukset pestään ja katoaa.

Henna on monia etuja, esimerkiksi, tulee paksummat hiukset, lisää kiiltoa ja elin hiukset, harmaat kattavuus, curling hiukset se ei näin suojata auringolta, vähentää hilsettä&# 8230; Kun lähdet ostoksille Henna väriaine sitoutumista BIO. On Henna jauhe (yleisin), nestemäisiä tai kiinteitä. Miten se koskee? Mukaan tekstuurin se sovelsi yhdellä tavalla ja toinen, mutta sinun on aina noudatettava ohjeita, jotka tulevat väriaine. mutta yksi henna jauhe Yleisin tapa soveltaa sitä kuumennetaan vähän vettä ja laittaa kulhoon henna muovista, posliinista tai lasista (nämä materiaalit eivät saa muuttaa sävy). Lisää sitten kuumaa kulhoon ja sekoitetaan hännille tai muovinen vesi. Seosta ei pitäisi olla liian nestemäistä tai tiheä. Kanssa sävy harja, sovelletaan seos tyvestä kärkeen. Anna Henna hiukset 2 tuntia (Mitä enemmän aikaa olet Henna päähän on tehokkaampaa väriä). Voit peittää hiukset pyyhkeellä. Pese hiukset kanssa tavallista shampoota.

Mitä värejä saan henna? Sävy saat riippuu luonnollinen hiusten väri ja intensiteetti haluat saavuttaa. Kannattaa myös muistaa, että Henna on monenlaisia ​​sävyjä verrattuna teollisuuden väriaineita. Saat voimakas, punainen, oranssi, punainen viininpunainen, tummanpunainen&# 8230;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 57


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة