Luomivärit ja tummanruskeat silmät: mitä valita? [KUVAT]

Luomivärit ja tummanruskeat silmät: mitä valita?. Useimmat Espanjan naiset ovat ruskeat silmät, tummat hiukset ja vaalea iho tai tummempi&# 8230; Onni on, että naiset ruskeasilmäisillä sopivat hyvin lähes jokainen väri varjoja. Kyllä, meidän täytyy päästä parhaimpaan yhtenäinen ja nousevat ja leikkivät eri sävyt ja kontrastit saavuttaa eri Meikkinuket.

Kuten sanoin aiemmin naisilla tummanruskeat silmät suosivat niitä lähes kaikenlaisia ​​varjoja. useita tekijöitä, kun löytää meidän täydellinen varjoja on otettava huomioon: ihon sävyä ja loput meikkiä. Jos esimerkiksi teet jopa meidän silmät savuinen vaikutus on otettava huomioon, huulet meikki on hienovarainen väri. Ja jos paljon muodostavat meidän suu on vahva väri, sinun on käytettävä selvemmät silmämeikki. Sitten on muutamia vinkkejä löytää täydellinen varjot ja muodostavat oman ruskeat silmät:

* Muut värit varjot ruskeat silmät täydellinen luonnollisen ilmeen ovat pinkit, maan sävyt, pronssi, kupari, harmaa ja kulta&# 8230; Jos haluat tuoda enemmän valoa käyttää sävyjä värikkäiden koskettaa.

* Toinen vaihtoehto on mennä pastellivärit kuten lila tai sinistä hyvin selvä, varsinkin päiväsaikaan meikit ja aina pitäisi olla luonnollisen lopputuloksen.

* Kylmä sävyt korostavat myös ruskeat silmät. Emme voi käyttää sävyjä hopea, vihreitä tai mauve.

* Vältä oranssi, keltainen tai koralli, menemme myös.

* Ilta ruskeat silmät savuinen sävyt ovat täydellisiä, vaikka häikäisyä tai varjoja smokey eyes.

* Sinun täytyy käyttää silmän linjaliikennettä ja eyeliner musta tai ruskea elävöittää ja parantaa ulkonäköä. Ripsiväri myös tärkeää, voit ottaa sen musta, ruskea tai läpinäkyvä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 52


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico