caked hiukset: Vinkkejä välttää

Ottaa hiukset löysä ja liikkuminen on ilo, mutta ei kaikilla naisilla on onni nauttia siitä. Joilla on rasvaa ja ohuet hiukset päivittäin kohtaamme elottomat hiukset caked pilata jopa kaunein hiustenleikkuun, ja vaikka olemme pyrkineet antamaan todellinen väri. Jos haluat hyvästellä hänet ikuisesti, älä missaa näitä temppuja välttää hiukset takkuinen.

Temppuja välttää hiukset takkuinen

  1. Aivan rasvainen tukka. Rasvainen tukka on luultavasti tärkein syy paakkuuntumisen hiukset. ylimääräinen rasva Se aiheuttaa hiusten sitoa yhteen ja muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, estäen liikkumisen joka antaa elämän harja ja varastaa kaikki tarmokkaasti. Joten, ensimmäinen asia tehdä on pitää pois valinneet rasvainen tukka sopivia tuotteita ja tietenkin, käyttäen kaikkia luontaistuotteet, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelman.
  2. Elvyttää kasvonaamiot. Sen lisäksi, että tietyille tuotteille rasvoittuvat hiukset, siellä erikoismaskeja luotu yksinomaan lopettaa ongelma hiuksia takkuinen. Itse asiassa ne pystyvät elvyttää, vahvistaminen ja karvat kuidut antaa ripaus elämää, joka on niin puutteellinen.
  3. Huuhtele hyvin. Joka kerta kun pestä hiukset tai että haet maskia must huuhtele runsaalla lämpimällä vedellä niin ei ole jäänteitä. Hyvin yleinen tapa on aikaansaada valoa huuhtelu säilyttää joitakin ominaisuuksia tuotteen, mutta saavutettu vaikutus on juuri päinvastainen: hiusten kuituja ei voi hapetettujen kunnolla ja tähteet komponenttien suosivat rasvan kertymistä päänahan , pahentaa tilannetta.
  4. Maski ennen pesua. Oletko huomannut, että maskin suosii ulkonäkö rasvainen tukka? Ehkä ongelma on tilata hakiessaan tuotteita. Suosittelemme, että yrität käyttää peittää juuri ennen pesua hiukset poistaa kaikki jäljet ​​aivohalvaus ja saada saman tuloksen.
  5. Kuiva pää alaspäin. Toinen virhe teemme usein on kuivata hiukset pystyssä, eli luonnollisessa suuntaan. Kuitenkin tämä tekee hiukset on pienikokoinen ja ei ole pätkääkään liikkeen. Siksi ihanne on, että sinä kumartamaan ja heittää hiukset eteenpäin kuivua. Tällä saat hänet määrä ja lisää proficiently.
  6. Plánchalo kerroksia. Vaikka se ei ole suositeltavaa käyttää väärin levyt, totuus on, että se on suuri liittolainen torjumiseksi hiuksia takkuinen. Se vain kerroslevy hiukset piilottaa sen, koska se saa sinut liikkuvuus kasvaa merkittävästi. Kyllä, kannattaa harkita silittää sitä aina vaakasuunnassa, koska tällöin alas vaikutus voi olla jopa päinvastainen. Kun olet valmis, laitat sormet jopa päänahan ja ravista hieman tarkistaa väljyyttä. Huomaat eron!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة