Hajuvedet Kevät / Kesä 2017: parhaat tuotteet

Parhaat naisten tuoksut 2017


  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Hajuvedet ovat täydennyksenä täydellinen kauneus ja olennainen osa jokapäiväistä elämää. On hajuvedet, jotka erottuvat ja parantaa persoonallisuutta. Muoti, kauneus tai tuoksun markkinoille uusia tuotteita joka kausi, monet heistä joutuvat hajusteita kesä tai talvi (vaikka voit käyttää niitä ympäri vuoden). Nämä ovat joitakin hajuvesiä, jotka tuhoavat tämän kevään / kesän 2017.

  Parfyymiöljyä Go Naked Urban Decay

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Parfyymiöljyä Go Naked Urban Decay on juuri julkaistu. Se on tuoksu, sitrushedelmien tuoksu perheen. Tämä hajuvesi on oikeastaan ​​öljyä rajoitettu painos kaappaa tuntumaa ihon lämmennyt auringossa ja suola ilmaa päässä rannasta. Öljy hajuvesi rikaste on muistiinpanoja Italian bergamotin, petitgrain mandariini ja sitruuna, appelsiini ja neroli LOR. Se on myös vihjeitä laventeli, jasmiini ja myski. Täydellinen kesä hajuvettä!

  Her Musa Fleur de Narciso Rodriguez

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Narciso Rodriguez esittelee uuden hajuveden nimeltä Fleur Naiselle Musa. Tämä tuoksu luotiin Calice Becker ja Sonia Constant. Sydän hajuvesi on sammalta, henkilöllisyytensä ja mausteinen tuoksu ruusujen. Alkuun Huomautus on vaaleanpunainen pippuri, sydämessä nimeltään vaaleanpunainen, pioni, myski ja sammal; Pohjatuoksussa meripihka ja violetti. Elinvoimainen vaaleanpunainen pullo ihastut.

  Carioca osapuoli Escada

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Jos etsit raikkaan tuoksun tänä kesänä panostaa uuden siirtokunnan niukkojen: Carioca osapuolelle. Tämä hajuvesi lanseerattiin tänä vuonna ja on hedelmäinen kukkainen tuoksu perhe. Liitetiedot passionhedelmä, vadelma ja violetti lehdet; Sydäntuoksussa intohimo kukka, oranssi kukka ja jasmiini appelsiinipuun; Pohjatuoksussa myski, cedar ja benzoin. Tämä hajuvesi on täydellinen ystäville hedelmien ja eksoottisia tuoksuja.

  Ainoa di Positano Tom Fordin

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Sole di Positano on uusi tuoksu Tom Fordin luotu tänä kesänä 2017. Alkuun muistiinpanot ovat mandariini, sitruuna (hapan lime), Calabrian bergamotti, pomeranssi ja petit viljaa; Sydäntuoksussa violetti minttu, oranssi kukka LOR oranssi, neroli, ylang-, kielo ja jasmiini; ja pohja toteaa sammalta.

  Eau Des Merveilles Hermès Bleue

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Eau des Merveilles Bleue Hän johtaa mieleisekseen kunnes pilvi fantasia. Tämä hajuvesi on rakennettu woodsy meripihka sointu, joka resonoi alkuun muistiinpanot, tämä tuoksu voittaa haaste kuohuviinin naisellisuus ilman näkyvää kukkia. tuoksu Se sisältää patchouli, woodsy muistiinpanoja ja meren vivahteita. Tämä hajuvesi on naisille, jotka haluavat meren tuoksu.

  CK One Summer Calvin Klein

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  CK One Summer 2017 Calvin Klein on täydellinen kesä siirtomaa. Se on virkistävä, kapinallinen, huoleton ja jännittävä tuoksu. Lisäksi se on unisex. Se on ylin muistiinpanojen kalkki, sitruuna ja kurkku; sydämen muistiinpanot ovat sahrami, valkopippuri ja inkivääri; Pohjatuoksussa guaiac puun ja myski.

  Diptyque Eau Dominotee Multiuse tuoksut

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Diptyque Eau Dominotee Multiuse Tuoksu on parfyymi, joka oli juuri julkaissut, joten se on yksi uutuuksista tänä vuonna. On Köln että on monia sovelluksia, Sitä voidaan käyttää tuoksun iholle, kankaita tai kotiin. Se on luonnollinen tuoksu ruusun, violetti, lehtien ja vinkkejä patchouli. Sen verkkokaupasta olet loppuun.

  Cypress Velvet Dolce & Gabbana

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Cypress Velvet hajusteiden Dolce & Gabbana käynnistää tämän vuoden maaliskuussa. Se on unisex, kevyt ja raikas parfyymi. Muistiinpanoja Italian Cypress, sisilialainen sitruuna ja hedelmäinen huomauttaa. Erittäin seksikäs ja täydellinen kevään ja kesän hajuvettä.

  Musta kukka Shock YSL Opium

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Monet nykymuotimerkeillä hajusteita tuotemerkkejä käynnisti uudet versiot aikojen ja tunnettu hajusteita. Musta kukka Shock YSL Opium tulee saataville helmikuussa 2017 ja fanit tämän kuuluisan tuoksu voi enää odottaa. Shock Kukat Musta Opium on parfyymi makea, naisellinen ja herkkä aromi.

  Houkutusta DKNY Eau Blush

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Jos olet fani hajuvesiä DKNY, Houkutusta hänen uusi luomus Blush Eau lumoaa sinut. Se on parfyymi vaaleanpunainen pioni ja aprikoosi. Tämä perustuu hänen kokoelman kevään ja kesän allekirjoittamista. Se on kukka tuoksu on hedelmäinen koskettaa, täydellinen kesä. Menee myyntiin maaliskuuta 2017 mennessä.

  Blanche EdP Alaia

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Alaia muoti yritys on juuri käynnistänyt uuden hajuveden nimeltä EdP Blanche Alaïa. Se on toinen hajusteiden luoma yritys, ensimmäinen oli valtava menestys. Blanche on oikea tuoksu päivä. Tuoksuu tuore vanilja, valkoisia kukkia, aurinko muistiinpanot myski ja atalcadas muistiinpanoja.

  Jimmy Choo L&8217; Eau

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Jimmy Choo L&# 8217; Eau de Jimmy Choo menee myyntiin tammikuun lopussa ja on raikas, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, täydellinen kesä. Liitetiedot Hibiscus ja bergamotin, Sydäntuoksussa nektariini ja pioni; kun pohja muistiinpanot ovat Cedar ja myski.

  Elävät Vastustamaton Eau de Parfum Délicieuse

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Elävät Vastustamaton Eau de Parfum Délicieuse tulevat myyntiin huhtikuussa 2017 mennessä. Sen tuoksu perustuu ruusut ja cupcakes ranskalaisia ​​leivonnaisia, joten se on erittäin makea ja naisellinen hajuvettä. Liitetiedot kirsikka ja cupcakes. Sydän on ruusukimppu ja oranssi kukka. Se on myös muistiinpanoja karvasmanteliöljyä, karamelli, vanilja ja Lotus root

  Kenzo Jeu d&# 8217; Amour Felin

  Parhaat naisten tuoksut 2017

  Kenzo Jeu d&# 8217; Amour Felin menee myyntiin helmikuussa 2017 ja kuuluu uuden rajoitettu painos tuoksu linja Jeu d&# 8217; Amour. Se on tuoksu, aistillinen tuoksu, hedelmäinen ja kukkainen koskettaa. Se sisältää clementine, mansikka, pioni, jasmiini, tuberoosa, patchouli, keltainen ja myski.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 65 = 68


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة