Miten poistaa tatuoinnit kotona: Vaihtoehtoja laser

Poista tatuointi luonnollisesti ilman leikkausta joidenkin kotiin temppuja se voi tuntua riskialtista tai tehottomia, mutta käyttämällä oikeita tuotteita ja laittoi paljon huomiota, kun soveltaa niitä voi olla varteenotettava vaihtoehto laser tällaisia ​​pieniä tatuointeja että emme enää kuten. Eri tapoja poistaa tatuoinnit kotona eri tuotteet:

On olemassa monenlaisia ​​tatuointeja, pienistä tatuointeja, värit japanilainen tyyli Old School tatuoinnit, tatuointeja lauseita omistettu lapsille ja paljon muuta. Kaikille on yhteistä yksi asia: ne ovat aina ja peruuttamattomia. Jos jonkin ajan kuluttua, koska henkilökohtaisia ​​ongelmia tai yksinkertaisesti siksi, että henkilö, jonka omistautua osa ihoa ja välität tai halua unohtaa, päätät päästä eroon niistä poistamalla ne iholta, voit myös muuttaa nämä Vaihtoehtoiset menetelmät Jos laser vaihtoehto ei ole käytettävissä taskussa. Kyllä, se kiinnitetään erityistä huomiota siihen, miten niin monet näistä tuotteista ovat hankaavia ja huono työllisyys voi aiheuttaa vammoja.

1. Käyttäen erityistä voiteet trikloorietikkahapolla

Yksi korjaustoimenpiteitä, jotka voivat kääntyä on käyttö trikloorietikkahappoa. Tämä on ilmainen kerma hydrokinoni, halvempaa kuin laser leikkaus suunniteltu poistamaan sekä tatuoinnit, monia muita ihon epätasaisuudet.

riskit trikloorietikkahapot

Yksi suurimmista riskeistä on trikloorietikkahappo voi aiheuttaa ihon valkaisuun, Siksi sitä on sovellettava huolellisesti. Kun tätä voidetta iholle on normaalia tuntea joitakin pistely, hiljainen, tämä on täysin normaali reaktio. Jos pistävät ulos liiallinen tai provosoida vahva polttava, keskeyttää sovellus ja ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian.

3. salabrasion

Edessämme olennainen tekijä dermabrasion. Optimaalisten tulosten täytyy ensin kuorivien poistamiseksi useita kerroksia sen pinnan. Tämä voi olla hieman kivulias ja se olisi parempi käyttää anestesian. Suola polttaminen pintakerrokset ihon kanssa kosketuksessa sen poistamiseksi tatuoinnin on tarpeen päästä välittömästi alempien kerrosten ihoa. Kun sovelletaan, sinun täytyy sitoa puhtaalla siteellä asti parantunut. Prosessi on toistettava se useita viikkoja.

menettely suolaa

ensimmäinen, tatuointi siistinä saippualla. Kuivaa alue kokonaan ja Ajaa kaikki hiukset alueella. sitten Sekoita kaksi ruokalusikallista suolavettä. nyt, tämä seos levitetään tatuointi auttaa sienellä puoli tuntia ja anna kuivua. Kahden tunnin kuluttua, suolan poistamiseksi vedellä ja anna kuivua tatuoinnin. Myydä alue tartuntavaaran.

5. Vetyperoksidi

Sitä käytetään desinfiointiaine, mutta myös voidaan käyttää poistamaan tatuoinnit iholta. Toinen sen ominaisuuksien on poistaa bakteereja, jotka voivat kehittyä, kun muita aineita on käytetty tekemään tatuointeja katoavat.

6. Hakeminen vetyperoksidia

Käyttöä koskevat vetyperoksidin sinun on haettava päivittäin auttaa ja pumpulipuikolla. Älä odota ihmeitä, kyllä, sinun pitäisi hakea tätä hoitoa useita viikkoja kokea ensimmäiset tulokset ihoon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 23


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico