70s kampaus pitkät ja lyhyet hiukset [KUVAT]

On aika pölyt vuosikerta muodista, ja niin perillä 70s kampaus pitkät hiukset ja lyhyet. Kerromme miten saada tulos, että vaikka teemme nyökkäys ohi, samaan aikaan Nykyaika.

70-luvulla ovat varmasti avantgarden ja originales, ajatelkaa hippi aikana, mutta on myös totta, että mitä kampaus oli erittäin vaikutteita viime vuosikymmenellä ja alkusoittona seuraavaan. Katsokaamme Mielenkiintoisin kampaus jossa innostaa sinua.

Kuten edellä mainittiin, 70, varsinkin alussa, ovat kärsineet paljon vaikutteita tyypillinen kampaus 60s, joten hän ei koskaan jäänyt tilavuus, sähköinen hiukset ja kerrokset luonnehtia hiukset tällä kertaa. 70, itse asiassa, ovat ne, joissa taiteilija kuten Donna Summer Hän syntyi disco tanssia afro hiukset Super räikeä ja ilmeisesti kihara. Tämä suuntaus oli nopeasti seurasi naiset ympäri maailmaa. Aikakautta, joka voisi helposti määritellä liiallinen, iskulause noin hiukset, pitkät ja lyhyet, on tilavuus. Miten saan sen? Karstaus hiukset avulla kampa, juostetta säie, ja sen avulla tuotteita, lisätä äänenvoimakkuutta, kuten esimerkiksi lakka.

Tämä vuosikymmen on kuitenkin sitoutunut tyylikkyys ja on aika, jolloin linja usein liittyy tämäntyyppisen kampaus. Joten hiukset, varsinkin pitkä tai bob, on suora ja ehkä mukana on hiuskoristeet kuin bändi tai otsaripa, sopii sekä päivällä että yöllä.

Kuinka voisi puhua hippi aikana? Pitkät perinteet 70-luvulla ovat kampaus punokset, jotka ovat edelleen hyvin muodikas. Tuolloin silmiinpistävin punokset tehtiin pitkät hiukset kaatumasta hänen harteillaan, säikeitä paikallaan, saada mitä olisimme tänään puhelun pörröistä vaikutus. Emme voi unohtaa Kerätty kiedottu pään punos kuin kruunu. Pelata tätä tyyliä, 70s upeilta voi unohtaa kukka yksityiskohta.

alkaen yksinkertaisia ​​kukkia kruunussa, kuten olemme nähneet Cocahella, yksi rakkaan nuorisofestivaaleja ja kansainvälisiä julkkiksia, jopa hippi tyyli Kampaukset ovat tärkeitä ja epäilemättä ovat niitä, jotka ovat jättäneet jälkensä, sillä 70-luvulla nykypäivään.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 70


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة