Valoluomet Kiko Arviot, hinta ja kokoelma 2014 [Kuvat]

Valoluomet Kiko Arviot, hinta ja kokoelma 2014. Silmämeikki on yhtä tärkeää kuin kasvojen tai huulten. Kiko kosmetiikkamerkki on yksi edistyneitä meikki. Kokoelmat seurata nykyinen suuntaus ja muoti meikki vastustamattomalla hintoihin. Lisäksi Kiko tarjoaa erikoistuotteita hoitoon silmä täydellinen meikki.

Kaikkia meikki ystävät voivat maksaa suuria summia rahaa ostaa uusin meikki, joten merkkejä kuten Kiko tekevät elämästä helpompaa. niiden Kosmetiikkatuotteet ovat edullisia ja sen arvo on erittäin hyvä. Älä odota tuloksen tuotemerkkejä kuten Mac tai Nars, mutta ovat silti yli hyväksyttävän tuotteita kauneutta. Kaikki sen tuotteet on testattu Silmälääkärin silmät.

* Vesi Eyeshadow: luomiväri pallomaisia ​​jauheet jolloin väri välittömästi ja sitä voidaan käyttää märkänä ja kuivana. Se on kevyt sävy silmän ja rikastettu pehmentäviä ja kosteuttavia aktiivisia ainesosia. Saatavana 32 väriä, sillä 8,90 euroa.

* Pigmentti Loose luomiväri Fluo: Powder luomiväri puhtaat pigmentit tiivisteet, jotka auttavat saavuttamaan fluoresenssivaikutus alle ultraviolettilamput. He ovat hyvin ohuet ja jos sekoita erityinen ratkaisu parantaa joustavuutta ja saada tarttuu paremmin. Saatavana 2 sävyjä, sillä 5,90 euroa.

* Pigmentti Loose luomiväri: Eyeshadow irtonaisella jauhe puhtaat pigmentit. ultra kalliita helmiä saada hohtava silmämeikki ja runsaasti valoa. tekstuurin Saatavana 16 silmissä, 5,90 euroa.

* Väri Sphere Duo Mat&Pearly luomiväri: Duo paistettu luomiväri matta sävy ja toinen helmi. Saatavana 4 väriä 6,90 euroa.

* Väri Sphere Duo luomiväri: Duo luomiväri silkki vaikutus, kirkas ja helppo sekoittaa ja soveltaa. Valonlähteet rikas ja monipuolinen helmiäispigmentteinä. Saatavana 12 sävyjä, sillä 6,90 euroa.

* Väri Sphere Eyeshadow: paistettu luomiväri silkki ja Pearl vaikutus moniulotteinen rakenne erikoistehosteita. Saatavana 36 väriä 5,90 euroa.

* Eyetech Look Eyeshadow: varjo silmät hyvin omaperäisiä ja innovatiivisia. Automaattinen kynä kirkas ja homogeeninen varjo. Se tarttuu helposti ja läpi sieni voi diffundoitua hyvin. Saatavana 18 sävyä ja kestää enintään 10 tuntia, 5,90 euroa.

* Infinity + Sparkle luomiväri: luomiväri varten repositionable järjestelmän [KLIKKAUKSET] System ™. Pigmentoituneet ja kuultavia varjossa. Kestää enintään 12 tuntia. &# 8220; Infinity + luomiväri on [KLIKKAUKSET] System ™ patentoitu kytkentä mahdollistaa sijoittaa sen tyhjän kuormalavojen KIKO Silmät napsauttaa. Siipien, jotka myydään erikseen, ovat 1, 3, 4, 9 tai 24 lokeroa. &8220; Saatavana 12 sävyjä 4,90 euroa. * Infinity luomiväri: Eyeshadow varten uudelleen sijoitettavalla järjestelmän [KLIKKAUKSET] System ™. Luomiväri korkea pigmenttejä, samettinen ja mukava vaikutus. Saatavana 96 värejä eri päättyy: matta, satiini, metallinen ja maxinacarado. Se maksaa 4,90 euroa.

* Katumuotia luomivärin: Luomivärin viisi sävyjä kompakti runsaasti pigmenttiä luomivärejä matta ja kiiltävä, ja 13,90 euroa.

* Shock Pitkäkestoinen Colour luomiväri: Shadow ja eyeliner on kermainen ja kevyt rakenne. Saatavana 10 sävyjä, sillä 6,90 euroa.

* Infinity Trio Eyeshadow: Eye Shadow Trio, innovatiivinen, repositionable järjestelmä [Klikkaa] System ™. Hajota sävy kolme sävyä samettinen ja erittäin mukava koostumus. Saatavana 6 sävyjä, sillä 5,90 euroa.

* luomiväri: yksi tunnetuin brändi varjot kestää enintään 12 tuntia. 81 sävyt saatavissa vaihtelevat matta ja kiiltävä, helmiäis- ja glitteriä. 2,90 euroa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3