Aaltoilevat hiukset: kampaus kopioida tämän syksyn / talven 2014-2015 [KUVAT]

Aaltoilevat hiukset: kamppaus kopioida tänä syksynä / talvena 2014-2015. Hiukset tuprusi Tärkein ominaisuus, joka ei ole tasainen eikä kihara. Monet naiset aaltoilevat hiukset on todellinen taistelu päästä pois täydellisen kampauksen ja pidät siitä. Älä huoli, aaltoileva karva on yleinen suuntaus, ja muutamia temppuja löydämme ihanteemme leikattu ja miten kammata. Nekin sinulla suorat hiukset, voit valita aaltoileva harja. Tässä annamme ideoita voit tehdä hiukset näyttävät aaltoilevat suuntauksia talven 2014/2015.

Leikkaukset aallot ovat yleinen suuntaus. He voivat katsoa sekä naisten suorat hiukset kuin ne, jotka ovat jo aaltoileva. Naiset tukka on paljon vaikeampi katsoa aaltoja, koska luonnollinen taipumus hiukset on kiharaa. Vaihtoehto on panostaa ensin suoristus hiukset ja sitten tehdä joitakin aaltoja yksi monista tekniikoista, jotka ovat olemassa. Aallot kuljettaa ovat pehmeitä, kuvioitu ja rento katsoa, ​​erityisesti rento näyttää.

Aallot voi näyttää molemmat lyhyet hiukset, olkapää tai pitkä. Aallot antaa meille hauskaa allas ja &# 8220; nuori kosketus&# 8221; myös he antavat liikkeen ja säilytetty, jotta hiusten määrää. Estilismos päivittäin onko teillä lyhyet ja pitkät hiukset, rento sitoutuminen, pehmeä aallot ja kosketuksella hoitamaton. Tämän saavuttamiseksi jos sinulla on aaltoilevat hiukset, sinun täytyy vain lisätä joitakin erityisiä vaahto tukka ja niin saat valonsäteet luonnollisesti. Älä kammata hiukset, mutta ajaa sormilla muotoilla aallon. Juhlia, tapahtumia ja juhlaan ovat paras veden aallot ja aallot määritelty. Pitkät hiukset aaltoilevat pisteet ovat lyömätön klassikko vie aina. Erottuva kosketus saat läpi väritekniikoiden esimerkiksi on sydänlanka.

Erittäin lyhyet hiukset voi dekantoidaan varten tonttu leikkaus, mutta pitkä hapsut. Bangs voit jättää hyvin luonnollista aaltoja. Jos haluat antaa hyvin modernilla otteella veto polttimella eri sävyjä. Sukat harja- tai leikkaus Bob ovat myös suuria aaltoja. Kuten aiemmin sanoin kampaus-pörröistä leikkaukset tehdään. Toinen vaihtoehto lyhyet hiukset puoli aallot murtuvat, jota ei ole määritelty aaltoja. Saada mitään aalto kampaus tarvitsevat erikoistuotteita kihara ja aaltoileva karva, tenecillas, papiljotit tai curling rautaa. Te itse täytyy valita sopivin tekniikka hiustyypeille. Kampaajalla ne voivat myös neuvoo. Tutustu kuvagallerian ideoita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 69


Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron