Vähentäminen voiteet kotiin: miten askel askeleelta


  Vähentämällä kotitekoinen voiteet: Kuinka ne. Kesä on hyvin lähellä. On aika sitten, kiillottaa ne puutteet oman ruumis. Jos haluat poistaa nämä jäljet ​​rasvaa kehosta, mitä parempi tehdä hyvää kerma?

  Mutta hiljainen koska emme viitata näihin ostaa kasvovoide, jolla ei ole odotettua vaikutusta ja myös nykyinen taloudellinen tilanne estää ostat. Tuomme ratkaisun: kehittää oman kotitekoisia vähentää voiteet. Toteaa, että selitämme miten.

  1. vatsa, reidet ja pakarat

  Jos on erityisen herkkiä kertyminen rasva kohteissa ovat vatsa, reidet ja pakarat. Jos haluat keuliminen mahtava hahmo rannalla tai altaalla älä missaa seuraavia kotitekoinen reseptejä ayurveda hieronta että esitämme alla.

  2. vähentäminen voiteet

  Ennen kuin aloitat kehittää näitä luonnon vähentäminen voiteet Meidän täytyy olla jotain hyvin läsnä, ovat vähentäminen mutta ne eivät ole ihmeellistä. Näiden on oltava johdonmukaisia ​​ja ennen kaikkea, on seurattava liikunta ja terveellinen ruokavalio. Jos ei niin älä odota suuria tuloksia.

  3. Cream 1

  Aseta puoli cup kiinteyttävä kerma astiaan, lisätään 4 tablettia Maseroituja kamferi, 2 ruokalusikallista alkoholi ja puoli putki mentoloidun hieroa kerma. Levitetään alueelle haluat leikata pyörivin hieronta. Kattavat alueella puuvillavaatteen. Aseta lämpö vyö ja anna vaikuttaa niin kauan kuin mahdollista varo polttamasta.

  4. Cream 2

  Taikina kaksinkertainen kourallinen salvia, eukalyptus kaksi, oliiviöljy ja lusikallinen sitruunamehua. Anna seoksen istua kymmenen päivää ja lopussa tämän ajan hiipii kaikki ainekset. Levitä seos jälkeen kuumaan pyörivin liikkein yli ala vähentää.

  5. Kerma 3

  Seos ruokalusikallinen valkoista ja kerman jodia paksu elin. Levitä saadun seoksen, ennen nukkumaanmenoa, noin alueella haluat pienentää. Laita nauhat päälle ja anna vaikuttaa yön yli.

  6. ainesosia reseptejä

  Kuten olette nähneet ainesosat näissä Vähentäminen voiteet kotitekoinen reseptejä Ne ovat saatavilla kenellekään teistä ja ovat läsnä missä tahansa kodissa. Sen kehitys ei liity mitään komplikaatioita ja vain pitää kiinni kurinalaisuutta päivittäiseen käyttöön alkaa huomata sen vaikutuksia.

  7. kiinteään vatsaan

  Olemme kuitenkin muistuttaa, että jos haluat säilyttää vatsa ainoa yritys soveltaa näitä vähentämällä kotitekoinen voiteet Se ei riitä. Lisäksi sinun täytyy katsoa oman ruokavalion kanssa proteiinirajoituksilla vapaa virvoitusjuomien ja sokeripitoisia juomia, paistettuja ruokia, leipomotuotteet, pikaruokaa, makeisia, välipaloja ja alkoholi, samoin, täydentää sitä liikuntaa päivittäin.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 6 = 2


  Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico رمز الريشة