Kuusi nude huulipuna, että sinun täytyy yrittää tänä kesänä 2016


  Kuusi nude huulipuna, että sinun täytyy yrittää tänä kesänä. Salaisuus loistaa melko huulet kesän sijaitsee harkinnan, joten on valinnut kuusi huulipunat nude väri kannattaa kokeilla tällä kaudella. Nude sävyt ovat ihanteellinen, jos olet ruskettunut iho, ja yhdistää hyvin melkein minkä tahansa silmämeikki. Baareja nude huulet on hyvin luonnollinen ja melkein läpinäkyvä viimeistely. Nude huulipuna, mutta ei tarpeeksi, ne ovat erilaisia ​​sävyjä: enemmän beige, vaaleanpunainen, ruskea&# 8230;

  Paitapusero Beige Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Oil Stick

  Puseron beigellä Se kuuluu Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Oil Stick keräys ja on erittäin kosteuttava huuli baarissa. Se on todella ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyvät kirkas väri kanssa mukavasti täydellisen hoidon (huuli). Tämä huulipuna perustuu kuuteen aistien öljyjä. Beige pusero on sekoitus kahta väriä: beige ja vaaleanpunainen, ja on valmis välillä huulipuna ja huulikiilto. Täydellinen yhdistää luomiväriksi kullan väri punastua sama värisävy.

  Beige Rouge Dior päättämätön

  Beigellä päättämätön Se kuuluu linja Diorin Rouge huulipuna ja se on ihanteellinen alasti!. Se on huomaamaton, kuohkea ja kosteuttava huulipuna. Siinä korostetaan ruskettunut iho ja sopii yhdistää voimakas silmämeikki. Tämä sävy on inspiroinut uuden Dior vaatemalliston, joka on aina kiistaton tyylin vertauskuva ja naiseudesta.

  Gucci Neilikka Rich Moisture

  Neilikka sävy osa Gucci kerääminen Rich Kosteus ja on varmasti hyvin pigmentoitunut huuleen ja kosteuttava. Kiitos tyylikäs pakkauksesta, on myös täydellinen piki, jos haluat katsoa neutraali huulet, mutta selvästi näkyvä. Itse asiassa, se on runsaasti pigmenttiä baari ja seisoo täydellisesti jos käytät valokynän kasvojen ja silmämeikki tyyli smokey eyes.

  Ylikuumentunut Nars Lip Cover

  Sävy ylikuumentunut Nars Lip Line Cover määritellään pölyinen vaaleanpunainen väri, täydellinen varjoa kesällä 2016, koska se on yleinen suuntaus. Tämä huulipuna on erittäin tyylikäs ja huomaamaton. Toteutusta ja johdonmukaisuutta mahdollistaa värin säilyy pitkään, vastustamattomalla kiiltävä kiilto vaikutus.

  Ultime Nude Givenchy Le Rouge Porter

  nude Ultime Se on yksi neutraali sävyjä huulipunaa linjan Rouge Givenchyn Le Porter. Taas on sekoitus huulipunaa ja huulten hoitoon. Tämä palkki huolehtii huulet ansiosta pehmittävä ja kosteuttava ominaisuuksia. Tämä sävy on täydellinen arkikäyttöön, vaan myös tarkastella yöllä. Lyhyesti sanottuna, se on huulipunaa SUV.

  Tom Ford Sable Huulet Savu

  Sable Savu on huulipuna Tom Ford hiekassa tummaa aksentti väri, on ääni &8220; Topo&8221; ihanteellinen. Tämä baari on pitkäikäinen ja soveltuu täydellisesti mukava ansiosta kermainen koostumus. Se on väri, että voit pukeutua juhliin ja jokapäiväisessä elämässä. Yhdistä tämä huuli tyylillä silmämeikki kissan silmät ja hieman kiiltoa jauhetta.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  22 − = 18


  Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة