Hidden Rainbow, uusi trendi hiusten [KUVAT]

Unohda väriaineet vaalea, ruskea, harmaa&# 8230; koska täällä esittelemme uusi muoti väri: Rainbow piilotettu. Kun luulimme, että tekniikka sateenkaaren hiukset olisivat täysin vanhentuneita kuume sateenkaaren näyttää piilotettu polttimella. Kyllä, uusi suuntaus on syntymässä harppauksin, joka koostuu Väritys viimeinen kerros hiukset kaunis monivärinen vaikutus. Nimi, joka on tullut suosittu Instagram on piilotettu Rainbow, ja on tyyli, joka on syntynyt Lontoossa elävä &# 8220; Not Another Salon&8221; ja näyttää siltä, ​​että tulee jäämään.

Tiedämme, että aika laittaa toinen jalka Salon voi kääntyä ympäri koettelemus, jos olemme määrittää tarkasti muutoksen haluamme esittää. Silti se tapahtuu, että kun kaikki kortit pöytään, ymmärrämme, että ehkä se hiustenleikkuun että sekä palvontaa tai väriä varmasti halua kokeilla, ei ole täydellinen meille.

Mutta muutos on muutos ja toisinaan on enemmän kuin tarpeen. Joten jos et ole halukas värjätä hiukset väri yksisarvinen tai kokeilla silmiinpistävä harmaalta, on tapa kokeilla villeimmätkin värit, sitoutumatta kokopäiväisesti ja suuntaus hienovaraisempaa väri: Hidden Rainbow hiukset.

Ovat loputtomia tapoja pelata kaikkia näitä värejä, luoda modernein ja hauskaa tyylejä. Yksi suosituimmista yhdistelmiä ovat Classic kirkkaan sateenkaaren värit, matkien sen vaikutus, ja sitoutuminen neonväreissä, luodaan lopputulos silmiinpistävin.

Tumma tukka naiset ovat ystävällisiä ilmeen viileitä värejä kuten violetti, vihreä ja sininen, kun taas pastelli Ne valitaan vaalea TRESSES. Vältä radikaali väri vaikutus on jo mahdollista. Olemme rakastunut tätä suuntausta, Uskaltaisitko häntä? Tässä ovat Piilotettu kuvia sateenkaari vaikutus.

Saatat myös olla kiinnostunut: hiustrendit 2016: otsatukka sateenkaari ja gray wicks: Vinkkejä nähdä, jos ne ovat sinulle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron