Miten hakea musta huulipuna


  Miten soveltaa mustaa huulipunaa.Katsotaanpa kuinka käyttää huulipunaa musta: tumma huulet ovat trendi, joka leviää kirjaimellisesti viime kuukausina ja ensi kylmänä vuodenaikana. Catwalks olemme nähneet monia malleja tummilla huulet baareja. Näin voit hakea ja käyttää huulipunat mustalla värillä, joka on tasapainotettava muuhun meikkejä, sillä hienostunut ja tyylikäs ulkoasu.

  musta huulipuna: Kyllä vai ei?

  Bars tumma huulet Ne ovat hyvin muodikas tänä syksynä / talvena 2015/2016 ja monista tummat sävyt tietenkään voi olla huomaamatta mustaan. Tämäntyyppinen huulipuna, vastoin yleistä uskomusta, ei pidä taka yksinomaan Halloween, koska se on varsin hienostunut ja elegantti, kun sitä käytetään oikealla tavalla. Tässä muutamia salaisuuksia sovelluksen.

  Kuori huulet

  Tämä on välttämätön askel edeltää kunkin huulimeikit, mutta erityisesti baareissa tumma huulet on tärkeää, että huulet ovat täysin exfoliated ja puhdas, jotta sovellus helpompaa ja tasaisempi. Kuorintaan huulet sinun tarvitsee vain sekoittaa kahvia, öljy ja sokeriruoko.

  Contour Lip Pencil

  Estämiseksi smearing huulipunaa ja tehdä se viimeinen meikki tulisi käyttää huuli lyijykynällä ääriviivat mustalla värillä. Jos sinulla ei ole tiettyä Lip Pencil, voit käyttää yhtä suunniteltu silmille.

  Käytä huuli harjalla

  Virheetön ja tarkka sovellus voi auttaa huuli harjalla, sinun tarvitsee vain kostuttaa harja huulipunaa ja mennä noudattavat tuote varovasti poikkeamatta ääriviivat.

  tasapainotus meikki

  Inspiroidu kauneus ilme musta huulipuna on kulunut Rooney Mara: Näyttelijä hiukset keruuta altistaa kasvot ja käyttää läpinäkyvän pohjan, joka antaa sinun hipiä, ja keskittyy meikkiä huulet ja kulmakarvat (hyvin määritelty). Tuloksena on tyylikäs bon ton ymuy.

  nude huulet ja mustat silmät

  Sopii erinomaisesti mustat huulet meikki on käyttää luomiväri sävyjä ruskea, kuparia tai alasti ja huulet mustana&# 8230; Tämä meikki sopii ilta näyttää. Ei remarques silmänsä, käyttö vaaleita sävyjä ja silmien liner huomaamaton ja melko tasaista.

  Musta huulipuna ja kimalletta silmäluomet kosketus

  Yllään musta huulipuna on yksi helppoja tapoja ja nopeaa muuttaa meikki minuutissa. Silmän käyttää neutraali sävy koskettaa glitteriä. Saat grunge kosketus voit pudottaa hiukset ja kasvot hieman lähempänä.

  Dramaattinen meikki

  Hyvin aistillinen kauneutta ja hyvin dramaattinen meikki soveltamisesta huulipunaa musta ja sitten huulikiilto lakka vaikutus. Sitten hän tekee smokey eyes intensiivisen mustan sävyjä ja lisätä irtoripsiä erittäin miellyttävän näköinen.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  97 − 95 =


  Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة