violetti tai tumman violetti huulipuna: Vinkkejä tietää kuljettaa


  violetti tai tumman violetti huulipuna: Vinkkejä tietää kuljettaa. Violetti huulipunat ovat yksi trendejä nähty catwalkeilla tänä vuonna 2016. Tämän tyyppinen huuli on hieman taka koska ne ovat hyvin tumma ja ei edistä kaikille. Mutta asiat ovat muuttuneet, ja nyt on yksi huulipuna oltava kauden. Kerromme teille miten yhdistää ja ottaa sen.

  violetti huulipuna vaalea iho

  Violetti väri on sininen pohja niin Se on kylmä väri. Huulipunat violetti sulautuvat täydellisesti kevyempi kasvot, mieluiten sinisilmäinen ja vaaleat hiukset. Violetti väri huulille kuitenkin Olisi hyvin tuettu muun meikki värejä. Vältä pronssia ja oranssin sävyjä.

  violetti huulipuna tumma ihonväri

  Jos olet tummat silmät, On todennäköistä, että violetti huulipuna kaikille meikki turvota. Hiljainen, ei tarvitse luopua huulipunaa violetti, pitäisi valita vähemmän intensiivinen väri ja taipumus viininpunainen. Sillä silmämeikki valita nude meikkejä huulet ovat todellisia tähtiä muodostavat.

  Täydellinen tukikohta violetti huulet

  Pohjustus oltava mahdollisimman luonnonmukaisia ja sitä tulisi välttää maski vaikutus kaikkea varmistaa, että huulipuna violetti katsomaan parhaimmillaan. Poskipäät soveltaa luonnollinen punastumaan tai persikka ääniä maita, myös luonnon vaaleanpunainen.

  Luomivärit purple huulet

  Valittaessa luomivärit on parempi välttää lämpimiä värejä, jotka kätkevät sisällä pigmenttejä yleensä punainen, oranssi ja kuparia, kuten useimmiten sammuta meikkiä. parempi valita by neutraaleja värejä kuten beige ja hopean, mustan lisäksi jos haluat voimakkaampi silmät.

  ¿Bar violetti huulet matta tai kiiltävää?

  Huulipuna violetti voi olla erilaisia ​​värisävyjä, mutta myös ääniä, too voit valita niiden rakenne. Monet meikki taiteilijat neuvoo käytön huulipuna kiiltävä pinta. Joka tapauksessa seuraa tämän universaalin sääntö: samettisen pullea huulet ja ohuet huulet baareja ja kiiltävä pinta kompakti vaikutus, Matt.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 72 = 73


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة