Punos panta askel askeleelta: Vinkkejä ja vihjeitä [Kuvat]

Kuinka tehdä punos panta: vinkkejä ja niksejä. On kampaus jotka ovat täydellisesti kesällä, koska ne auttavat meitä pukeutua hiuksensa paikoilleen ja niin oli vähemmän lämpöä ja samalla olemme hyvin söpö. Tänään ehdotamme suuri kampauksen: sanka punos. Edut hiukset ovat, että poistamme hiukset kohtaa, se on myös erittäin tyylikäs ja elegantti. Tämäntyyppinen kampauksen on hyvin monipuolinen: voit pukeutua rantaan, tehdä työtä, päivällisen tai mennä häihin. Monet kuuluisat valitsevat sanka punos jopa punainen matto. Tässä meillä on kaikki temppuja tehdä punos panta.

Miten tehdä punos panta

Jotta punos panta tarvitsevat kampa ja pinnit. Se voidaan tehdä monella tavalla, voimme valita käyttää luonnollisia tai fake hiukset. Ensinnäkin meidän on varmistettava meillä on puhtaat hiukset saada parhaan tuloksen. Harjata hiuksia takaisin ja valitse iso lukko, joka menee korvasta korvaan. Luo viiva toisella puolella ja siirrä hiukset haluttuun suuntaan, aloita punonta oikealle tai vasemmalle kuin haluat, mutta varo liian tiukalle. Sitten haarukalla piilotetaan kärki punos alla löysä hiukset. Meillä on toinen tapa tehdä punottu panta: sinun täytyy luoda kaksi punokset kummallakin puolella päätä ja sitten koota vihjeitä takana pyrkiä jatkuvaan ympyrän päällä. Voit käyttää hiuksiaan tai updo. Jos päätät ottaa pieni myyrä kerätty palkki tai myös punos hiukset taakse. Vihdoin hiuslakka hiuksiin, jotta se kestää pidempään.

Jos haluat tehdä fake hiukset punottu otsapanta, erikoisliikkeisiin löydämme punos itse tehty fake hiukset, joka auttaa meitä paljon muotoilua varten. Ole varovainen valitessaan säikeen synteettisten hiusten, sen on oltava samaa sävyä kuin omia hiuksiasi. Jotta hiukset tarvitsevat: fake hiukset, Bobby nastat ja hiukset bändejä. Kiinnitä punos haarukalla, lähes kaikki fake hiukset mukana kumi koukkuun, pyöreä joten voit laittaa sen hiukset. Aloittaa punonta ja tarttuu punoksen kuminauha, sitten hiusneula koukussa hiukset alas alla. Jos menet juhliin voit jättää hiukset alas ja aaltoilla muutamia vinkkejä punos voit lisätä koristeita kuten kukkia tai pieni lasi painikkeita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة